Υπηρεσίες Έρευνας- Μελέτης- Καινοτομίας από την ILF consulting team

Έρχονται-5.199-προσλήψεις-εποχικών-στο-Δημόσιο
Έρχονται 5.199 προσλήψεις εποχικών στο Δημόσιο
April 20, 2017
Επιπλέον-45.100-δικαιούχοι-του-Κοινωνικού-Εισοδήματος-Αλληλεγγύης-τον-Απρίλιο.
Επιπλέον 45.100 δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης τον Απρίλιο
April 20, 2017

Υπηρεσίες Έρευνας- Μελέτης- Καινοτομίας από την ILF consulting team

Υπηρεσίες-Έρευνας-Μελέτης-Καινοτομίας-από-την-ILF-consulting

20/4/2017

Για νέα και επικυρωμένη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Δωρεάν έλεγχος δυνατοτήτων επιδότησης

Υπηρεσίες Δημοσίου και Οργανισμών

Κατάρτιση και Υποβολή Προτάσεων

Η ILF Consulting και τα εξειδικευμένα στελέχη της αναλαμβάνουν την κατάρτιση και την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης, τόσο σε εθνικούς, όσο και Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς φορείς. Κεφαλαιοποιώντας τη μακρά εμπειρία μας και έχοντας ενδεικτικά υποβάλλει επιτυχείς προτάσεις σε Προσκλήσεις του ERASMUS+, HORIZON, COSME, PROGRESS, PRIAMOS, JESSICA, JUSTICE, SOLIDARITY NOW USA, ENTEPRISE EUROPE NETWORK, START UP GREECE, INVEST IN GREECE, LEADER, LIFE, ΕΣΠΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ μπορούμε να εγγυηθούμε την υποβολή μιας ολοκληρωμένης και υψηλού επιπέδου πρότασης.

Ανάπτυξη εταιρικού σχήματος

Η ILF Consulting έχοντας πολυετή εμπειρία στην κατάθεση προτάσεων σε ποικίλα θεματικά πεδία έχει αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων, που μπορούν να πλαισιώσουν το εκάστοτε απαιτούμενο εταιρικό σχήμα (consortium) συμμετέχοντας αποτελεσματικά και υποστηρίζοντας ερευνητικά- επιστημονικά το περιεχόμενο της υποβαλλόμενης πρότασης.

Υποστήριξη καινοτομίας

Τα εξειδικευμένα στελέχη της ILF Consulting μπορούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της καινοτόμας ιδέας σας βρίσκοντας την κατάλληλη πρόσκληση χρηματοδότησης, στην οποία μπορείτε να την υποβάλλετε, ενώ παράλληλα μπορεί να σας βρει τους κατάλληλους εταίρους για την ευόδωση των στόχων της πρότασής σας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις υλοποίησης της εκάστοτε πρόσκλησης η ILF Consulting μπορεί να σας προσφέρει την υποστήριξη ενός μεγάλου εύρους κυμαινόμενο από Επιχειρήσεις, Ερευνητικά Ινστιτούτα, Πανεπιστήμια κ.α.

Ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών

Ακόμα και αν δεν έχετε μια ώριμη πρόταση για χρηματοδότηση, τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της ILF Consulting μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε μαζί μια καινοτόμα πρόταση βασισμένη σε ερευνητικά δεδομένα. Άμεσο αποτέλεσμα της συνεργασίας μας θα είναι η ανάπτυξη μιας άρτιας τεχνοοικονομικής πρότασης βασισμένης σε δείκτες βιωσιμότητας και προσαρμοσμένης στα κριτήρια της κατάλληλης πρόσκλησης που θα βρούμε για εσάς.

​Για περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία, την ίδρυση και τις σχετικές μας υπηρεσίες, ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα στο 2106926590

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας, Πατήστε ΕΔΩ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com