ILF Consulting Πληροφορική – IT

IT SUPPORT
  • Τεχνική υποστήριξη συστημάτων
  • Σχεδιασμός & υλοποίηση δικτυών
  • Internet security – file security – email – firewalls
  • Διάγνωση και επισκευή συνολικού λειτουργικού συστήματος (software) και hardware
  • Backup databases υποστήριξη continuous backup για βάσεις δεδομένων και αρχεία Windows
  • Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης – data room σύμφωνα με διεθνή standards
  • Τηλεφωνικά κέντρα Εγκατάσταση – Προγραμματισμός τεχνική υποστήριξη
Σχεδιασμός και κατασκευή εφαρμογών

Σχεδιασμός και κατασκευή 32/64bit εφαρμογών για Υπολογιστή σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες σε μοναδικές τιμές, ανάλογα με τις ανάγκες, το προφίλ και το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας. Σχεδίαση βάσης δεδομένων (όπου απαιτείται).Ενημέρωση της εφαρμογής σας (όταν απαιτείται).

Κατασκευή Mobile Εφαρμογών

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η χρήση των σύγχρονων κινητών. Ο μέσος χρήστης ασχολείται πάρα πολλές ώρες πάνω απο ένα κινητό. Οι εφαρμογές είναι πλέον απαραίτητες. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας εφαρμογής για την εταιρεία σας θα ήταν πλέον ένα απαραὶτητο έργαλείο.

Κατασκευή AR και VR

Η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) είναι μια διαδραστική εμπειρία ενός πραγματικού περιβάλλοντος όπου τα αντικείμενα που βρίσκονται στον πραγματικό κόσμο ενισχύονται από τις αντιληπτικές πληροφορίες που δημιουργούνται από τον υπολογιστή, μερικές φορές σε πολλαπλές αισθητηριακές μεθόδους, όπως οπτικές, ακουστικές, απτικές, σωματοαισθητικές και οσφρητικές. Το AR μπορεί να οριστεί ως ένα σύστημα που πληροί τρία βασικά χαρακτηριστικά: έναν συνδυασμό πραγματικών και εικονικών κόσμων, αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο και ακριβή τρισδιάστατη εγγραφή εικονικών και πραγματικών αντικειμένων.

Η εικονική πραγματικότητα (VR) είναι μια προσομοιωμένη εμπειρία που μπορεί να είναι παρόμοια ή εντελώς διαφορετική από τον πραγματικό κόσμο. Οι εφαρμογές της εικονικής πραγματικότητας περιλαμβάνουν ψυχαγωγία (π.χ. βιντεοπαιχνίδια) και εκπαίδευση (π.χ. ιατρική ή στρατιωτική εκπαίδευση).

Σχεδίαση & Κατασκευή Δικτύων

Σχεδίαση και υλοποίηση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων. Μελέτη και εκτίμηση στο χόρος σας. Ανάλογα με την εγκαταστάση του κτιρίου που βρίσκεται η εταιρεία σας.

Δημιουργία εργαλείων Γεωγραφικής Πληροφορικής

Το δορυφορικό προσδιορισμό θέσης (GPS). Την απομακρυσμένη ασύρματη μετάδοση δεδομένων (Τηλεματική). Τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο (WEB).

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κάνοντας χρήση σύγχρονων τεχνολογιών δημιουργεί δυναμικές, μοντέρνες ιστοσελίδες, ανάλογα με τις ανάγκες, το προφίλ και το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε τις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιώντας WordPress, Joomla. Είναι τa κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί κάποιος σε ένα Διαδικτυακό τόπο (site) μέσω του οποίου πραγματοποιούνται πωλήσεις διαφόρων ειδών. Ορισμένες πλατφόρμες δημοπρασιών προσφέρουν και συστήματα ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το ηλεκτρονικό επιχειρείν (E-Business) αναφέρεται στην πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναλλαγών μέσω του Internet και είναι η προσαρμογή του κλασικού επιχειρηματικού μοντέλου στην νέα ηλεκτρονική πραγματικότητα ή την ανάπτυξη νέου επιχειρηματικού μοντέλου με αντικείμενο μόνο το Διαδίκτυο.

Διαχειριστές σχέσεων πελατών

Το ακρωνύμιο CRM σημαίνει Customer Relationship Management, δηλαδή Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων. Tο CRM είναι το λογισμικό μέσω του οποίου μία επιχείρηση κατανοεί και εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της. Το οποίο αυτοματοποιεί τις διαδικασίες των πωλήσεων μίας επιχείρησης. Όπως το Drupal κτλ.

Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι το συστατικό του μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί διαδικτυακές και διαδικτυακές ψηφιακές τεχνολογίες όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλα ψηφιακά μέσα και πλατφόρμες για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Η ανάπτυξή του κατά τη δεκαετία του 1990 και του 2000, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι μάρκες και οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την τεχνολογία για το μάρκετινγκ. Καθώς οι ψηφιακές πλατφόρμες ενσωματώθηκαν όλο και περισσότερο στα σχέδια μάρκετινγκ και στην καθημερινή ζωή, και καθώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο ψηφιακές συσκευές αντί να επισκέπτονται φυσικά καταστήματα, οι ψηφιακές καμπάνιες μάρκετινγκ έχουν γίνει διαδεδομένες, χρησιμοποιώντας συνδυασμούς βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO), μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (SEM), μάρκετινγκ περιεχομένου, μάρκετινγκ επιρροής, αυτοματοποίηση περιεχομένου, μάρκετινγκ καμπανιών, μάρκετινγκ βάσει δεδομένων, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου, μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων, άμεσο μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφήμιση προβολής, ηλεκτρονικά βιβλία και οπτικοί δίσκοι και παιχνίδια κοινός. Το ψηφιακό μάρκετινγκ επεκτείνεται σε κανάλια εκτός του Διαδικτύου που παρέχουν ψηφιακά μέσα, όπως τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα (SMS και MMS), κλήση κλήσης και σε ήχους κλήσης σε αναμονή κινητής τηλεφωνίας. Η επέκταση σε κανάλια εκτός Διαδικτύου διαφοροποιεί το ψηφιακό μάρκετινγκ από το διαδικτυακό μάρκετινγκ.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com