Υπηρεσίες Έρευνας-Μελέτης-Καινοτομίας

Για νέα και επικυρωμένη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

 

Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

 

Κατάρτιση και Υποβολή Προτάσεων

 

Η ILF Consulting και τα εξειδικευμένα στελέχη της αναλαμβάνουν την κατάρτιση και την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης, τόσο σε εθνικούς, όσο και Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς φορείς. Κεφαλαιοποιώντας τη μακρά εμπειρία μας και έχοντας ενδεικτικά υποβάλλει επιτυχείς προτάσεις σε Προσκλήσεις του ERASMUS+, HORIZON, COSME, PROGRESS, PRIAMOS, JESSICA, JUSTICE, SOLIDARITY NOW USA, ENTEPRISE EUROPE NETWORK, START UP GREECE, INVEST IN GREECE, LEADER, LIFE, ΕΣΠΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ μπορούμε να εγγυηθούμε την υποβολή μιας ολοκληρωμένης και υψηλού επιπέδου πρότασης.

 

Ανάπτυξη εταιρικού σχήματος

Η ILF Consulting έχοντας πολυετή εμπειρία στην κατάθεση προτάσεων σε ποικίλα θεματικά πεδία έχει αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων, που μπορούν να πλαισιώσουν το εκάστοτε απαιτούμενο εταιρικό σχήμα (consortium) συμμετέχοντας αποτελεσματικά και υποστηρίζοντας ερευνητικά- επιστημονικά το περιεχόμενο της υποβαλλόμενης πρότασης.

 

Υποστήριξη καινοτομίας

Τα εξειδικευμένα στελέχη της ILF Consulting μπορούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της καινοτόμας ιδέας σας βρίσκοντας την κατάλληλη πρόσκληση χρηματοδότησης, στην οποία μπορείτε να την υποβάλλετε, ενώ παράλληλα μπορεί να σας βρει τους κατάλληλους εταίρους για την ευόδωση των στόχων της πρότασής σας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις υλοποίησης της εκάστοτε πρόσκλησης η ILF Consulting μπορεί να σας προσφέρει την υποστήριξη ενός μεγάλου εύρους κυμαινόμενο από Επιχειρήσεις, Ερευνητικά Ινστιτούτα, Πανεπιστήμια κ.α.

 

Ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών

Ακόμα και αν δεν έχετε μια ώριμη πρόταση για χρηματοδότηση, τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της ILF Consulting μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε μαζί μια καινοτόμα πρόταση βασισμένη σε ερευνητικά δεδομένα. Άμεσο αποτέλεσμα της συνεργασίας μας θα είναι η ανάπτυξη μιας άρτιας τεχνοοικονομικής πρότασης βασισμένης σε δείκτες βιωσιμότητας και προσαρμοσμένης στα κριτήρια της κατάλληλης πρόσκλησης που θα βρούμε για εσάς.

 

​Για περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία, την ίδρυση και τις σχετικές μας υπηρεσίες, ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα στο 2106926590

 

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας, Πατήστε ΕΔΩ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com