ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 100%

Σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επιδόματα από το 2015
October 24, 2014
Πως θα διανεμηθούν τα 523,4 εκατ. ευρώ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας έως το 2020
October 27, 2014

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 100%

24/10/2014
Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, ως Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) για τις Μη  Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες», με την παρούσα ανακοινώνει την ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή από ΜΚΟ προτάσεων έργων προς επιχορήγηση που έχουν ως στόχο την προαγωγή των δημοκρατικών αξιών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το συνολικό ποσό επιχορήγησης ανέρχεται σε € 1.900.000.
Το Πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» (€ 7,34 εκατομμύρια) είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα για την περίοδο 2009-2014, μέσω του οποίου οι Δωρήτριες χώρες, Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία, επιδιώκουν να συμβάλουν στη μείωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων στις χώρες του ΕΟΧ. Στόχοι του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών και η μεγιστοποίηση της συνεισφοράς των ΜΚΟ στους τομείς της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.Ένας από τους στόχους του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού ΕΟΧ για την περίοδο 2009-2014 είναι η ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ ελληνικών ΜΚΟ και φορέων που προέρχονται από τις Δωρήτριες χώρες, με στόχο την επίτευξη συνεργασιών και κοινών δράσεων, ανταλλαγή γνώσης και βέλτιστων πρακτικών.
Ο σκοπός αυτής της πρόσκλησης ενδιαφέροντος είναι η προαγωγή των δημοκρατικών αξιών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην Ελλάδα. Τα έργα που θα επιλεγούν για επιχορήγηση θα αποσκοπούν στην ενίσχυση της δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχικής δημοκρατίας και της ιδιότητας του ενεργού πολίτη, την προώθηση του σεβασμού και της απόλαυσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις ειδικές ανάγκες των μεταναστών / προσφύγων / αιτούντων άσυλο, των Ρομά, των γυναικών και των παιδιών, και των συνθηκών που έχουν προκληθεί από την οικονομική κρίση. Η παρούσα πρόσκληση δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα οριζοντίου ενδιαφέροντος, τα οποία περιλαμβάνουν τη ρητορική μίσους, την αδιαλλαξία και τα εγκλήματα μίσους, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, την ομοφοβία, τον αντισημιτισμό, την ανοχή και πολυπολιτισμική κατανόηση, τους Ρομά, τη σεξουαλική παρενόχληση, τη βία κατά των γυναικών και τη διακίνηση ανθρώπων (trafficking).
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 24η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00.
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους επιλέξιμους υποψήφιους ,τους επιλέξιμους τομείς επιχορήγησης,τις επιλέξιμες δράσεις και το τρόπο με τον οποίο μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
πατώντας εδώ
Σχετικές μας υπηρεσίες
Προγράμματα επιδοτήσεων-δημόσιων οργανισμών, Μ.Κ.Ο και φορέων

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας εδώ

Εδώ, Δίνουμε Λύση.

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com