EquiFund ΙΙ, για τη χρηματοδότηση μικρών και νεοφυών επιχειρήσεων

Φορολογική ΕΔΡΑ 29€/ Day Services 4,5€/ Τηλεφωνικό κέντρο 30€/ Coworking offices από 115€ /Ιδιωτικά Γραφεία από 215€
June 5, 2024
Επιδότηση : Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Υποβολές έως 31/10/2024
June 5, 2024

EquiFund ΙΙ, για τη χρηματοδότηση μικρών και νεοφυών επιχειρήσεων

5/06/2024

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Media – TV – Radio

Αποτελέσματα και επιτυχίες υποβολών περιόδου 2023 – 2024, ILF consulting

No 1 Επιλογή ILF consulting

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms
Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 € 
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

Αποτελέσματα και επιτυχίες υποβολών περιόδου 2023 – 2024, ILF consulting
MaTs Coaching: Υπηρεσία προσωπικής σας ενημέρωσης και δυνατότητας επιδότησης
Θέλετε δωρεάν προέλεγχο και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης; Click εδώ.
Δωρεάν Καταχώρηση βιογραφικού με καταγραφή του βιογραφικού σας με ΒΙΝΤΕΟ, για προώθηση στην Αγορά Εργασίας
Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώνεστε άμεσα & πρώτοι για τα νέα προγράμματα επιδοτήσεων και την έναρξη υποβολών τους.

Στην υπογραφή της σύμβασης δημιουργίας του EquiFund ΙΙ προχώρησαν σήμερα, 14 Μαϊου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Νίκος Παπαθανάσης, ο νέος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΙΒ), Γιάννης Τσακίρης, και η γενική διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF), Marjut Falkstedt. Το νέο fund-of-funds, που αποτελεί συνέχεια του επιτυχημένου EquiFund, θα αξιοποιήσει πόρους ύψους 200 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ με στόχο να φέρει στην αγορά των νεοφυών επιχειρήσεων τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου των μοχλευμένων ιδιωτικών πόρων.

Σκοπός του Equifund II είναι να βοηθήσει εταιρείες που επικεντρώνονται στην καινοτομία και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους στοχευόμενους τομείς να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση σε κεφαλαιακή χρηματοδότηση ζωτικής σημασίας, ώστε να καταστούν πιο ανταγωνιστικές και να αξιοποιήσουν το αναπτυξιακό δυναμικό τους.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του EquiFund II, το οποίο αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας μας με την ελληνική κυβέρνηση για την προώθηση του αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα», δήλωσε η επικεφαλής του EIF, κ. Falkstedt. Πρόσθεσε δε ότι αυτήν τη φορά το νέο «Ταμείο-των-Ταμείων» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς των Βιοεπιστημών και της Κοινωνικής Βιωσιμότητας. Όπως υποστήριξε: «Οι τομείς αυτοί είναι από τους πιο δυναμικούς της ελληνικής οικονομίας και η συνεχής υποστήριξή μας αποσκοπεί στην περαιτέρω επιτάχυνση της ανάπτυξής τους». Φυσικά, δεν θα λείψουν οι επενδύσεις και στους παραδοσιακούς τομείς της τεχνολογίας, της πληροφορικής κ.λπ.

Ειδικότερα, ο όμιλος της ΕΙΒ θα διαθέσει 200 εκατ. ευρώ από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ για μικρές και νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα στους τομείς των βιοεπιστημών, της υγείας και της βιωσιμότητας. Διαχειριστής των πόρων θα είναι το EIF, που θα αποτελέσει για άλλη μια φορά τον χρηματοδοτικό βραχίονα του ομίλου. Στόχος είναι η χρηματοδότηση επενδυτικών κεφαλαίων υψηλού ρίσκου, τα οποία θα συνεισφέρουν ιδιωτικά κεφάλαια, τα οποία θα συνεπενδυθούν με τα κεφάλαια του EquiFund II.

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδώ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

No 1 Επιλογή ILF consulitng

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com