LEADER Αχαΐας υποβολές έως 01/09/2023

Κυριακή 28/05/2023 σχετικό απόσπασμα: Ακούστε τον Γιάννη Αργυρό LIVE στην Πρωινή πτήση ραδιοφωνική εκπομπή με τον Τηλέμαχο Σαντοριναίο.
May 29, 2023
LEADER Κιλκίς υποβολές έως 30/8/2023
May 29, 2023

LEADER Αχαΐας υποβολές έως 01/09/2023

29/05/2023

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Media – TV – Radio

Αποτελέσματα και επιτυχίες υποβολών περιόδου 2022 – 2023, ILF consulting

No 1 Επιλογή ILF consulting

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms
Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 € 
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

Αποτελέσματα και επιτυχίες υποβολών περιόδου 2022 – 2023, ILF consulting
MaTs Coaching: Υπηρεσία προσωπικής σας ενημέρωσης και δυνατότητας επιδότησης
Θέλετε δωρεάν προέλεγχο και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης; Click εδώ.

 

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας για να ενημερώνεστε άμεσα & πρώτοι για τα νέα προγράμματα επιδοτήσεων και την έναρξη υποβολών τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας για δωρεάν συζήτηση – προέλεγχο επιλεξιμότητας του έργου σας,  τους όρους και τις προϋποθέσεις

2106926590 ή στείλτε e-mail στο [email protected] με θέμα:LEADER Αχαΐας μαζί με ένα τηλέφωνο ( κατά προτίμηση κινητό ) επικοινωνίας, για την αποστολή ενημερωτικού υλικού .

Ιδιωτικά έργα για τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης στην Αχαΐα μέσω του LEADER/CLLD – 2η Πρόσκληση

 

Η 2η Πρόσκληση του Προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης LEADER/CLLD για το νομό Αχαΐας, περιλαμβάνει 3 υποδράσεις με τις οποίες ενισχύονται επενδύσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας όπως της μεταποίησης, εμπορίας και/ή ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων, του τουρισμού, της βιοτεχνίας και του εμπορίου.

Υποδράση 19.2.2.4: Ενίσχυση επενδύσεων στους τομείς της βιοτεχνίας, χειροτεχνίας, παραγωγής ειδών μετά την 1η μεταποίηση, και του εμπορίου.

Ενισχύονται: Επενδύσεις εκσυγχρονισμού υφιστάμενων βιοτεχνικών μονάδων του αγροδιατροφικού τομέα (μετά την απρώτη μεταποίηση), βιοτεχνικών μονάδων εκτός αγροδιατροφικού τομέα και εμπορικών επιχειρήσεων.

Δικαιούχοι: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δύνανται να υλοποιήσουν επενδύσεις πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων.

Υποδράση 19.2.3.1: Οριζόντια εφαρμογή μεταποίησης, εμπορίας και/ή ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα γεωργικό προϊόν.

Ενισχύονται: Επενδύσεις από επιχειρήσεις που αξιοποιούν προϊόντα του Παραρτήματος Ι της Συνθήκης για την παραγωγή τελικών προϊόντων εντός του Παραρτήματος Ι της Συνθήκης.

Δικαιούχοι: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δύνανται να υλοποιήσουν επενδύσεις πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Υποδράση 19.2.3.3: Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού.

Ενισχύονται: Επενδύσεις στον τουριστικό τομέα (υποδομές διανυκτέρευσης, χώροι εστίασης και αναψυχής, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών του τουριστικού τομέα).

Δικαιούχοι: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δύνανται να υλοποιήσουν επενδύσεις πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δύνανται να υλοποιήσουν επενδύσεις πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σύμφωνα με την Πρόσκληση.

Περίοδος υποβολής

από 29/5/2023 έως 7/8/2023 (ώρα 15:00) ΕΩΣ 01/09/2023

 

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στήριξης γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ).  την ηλεκτρονική υποβολή στο ΠΣΚΕ, οι δυνητικοί δικαιούχοι οφείλουν, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών και έως ώρα 16:00, να υποβάλουν (ιδιοχείρως ή με ταχυδρομείο ή ταχυμεταφορά) αποδεικτικό κατάθεσης της αίτησης στήριξης (όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ) μαζί με το φυσικό φάκελο, στην ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε:  Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα, 250 01 Καλάβρυτα ή Πατρέως 16, 262 21 Πάτρα.

 

Είδος ενίσχυσης

Περιοχή εφαρμογής

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με περιορισμό. Η περιοχή εφαρμογής παρουσιάζεται αναλυτικά στην Πρόσκληση.

Όροι και προϋποθέσεις

Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, παρουσιάζονται στην Πρόσκληση και στο Παράρτημα ΙΙ_1 “Οδηγός … 

Τι χρηματοδοτείται

Επιλέξιμες δαπάνες για όλες τις υποδράσεις, συνοπτικά δύνανται να είναι:

 

1. Η αγορά, η κατασκευή ή βελτίωση ακινήτου.

2. Αγορά (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς και εγκατάστασης) εξοπλισμού και ο εξοπλισμός εργαστηρίων.

3. Αγορά καινούργιων οχημάτων και συγκεκριμένα: i) Οχημάτων μεταφοράς προϊόντων ειδικού τύπου, ii) Μέσων εσωτερικής μεταφοράς που καλύπτουν τις ανάγκες της επένδυσης.

 

4. Απόκτηση πιστοποιητικών διασφάλισης ποιότητας.

5. Δαπάνες εξοπλισμού επιχείρησης, όπως αγορά fax, τηλεφωνικών εγκαταστάσεων, δικτύων ενδοεπικοινωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογισμικών, περιφερειακών μηχανημάτων και φωτοτυπικών.

6. Δαπάνες συστημάτων ασφαλείας εγκαταστάσεων, συστημάτων πυροσβεστικής προστασίας εγκαταστάσεων.

7. Γενικές δαπάνες συνδεόμενες με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της μονάδας, όπως αμοιβές αρχιτεκτόνων, μηχανικών και συμβούλων, αμοιβές για συμβουλές σχετικά με την περιβαλλοντική και οικονομική βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για μελέτες σκοπιμότητας.

8. Δαπάνες όπως απόκτηση ή ανάπτυξη λογισμικού και αποκτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αδειών, δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, δημιουργία αναγνωρίσιμου σήματος (ετικέτας) του προϊόντος, έρευνα αγοράς για τη διαμόρφωση της εικόνας του προϊόντος (συσκευασία, σήμανση).

9. Δαπάνες προβολής, όπως ιστοσελίδα, έντυπα, διαφήμιση και συμμετοχή σε εκθέσεις.

10. Δαπάνες σύνδεσης με Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας (ΟΚΩ) όπως ενδεικτικά ΔΕΗ, ύδρευση, αποχέτευση, τηλεφωνοδότηση κλπ., εντός των ορίων του οικοπέδου.

11. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατά παντός κινδύνου.

12. Αμοιβές προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων των επιβαρύνσεων της κοινωνικής ασφάλισης, σε περίπτωση αυτεπιστασίας.

Οι επιλέξιμες δαπάνες παρουσιάζονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.

Προϋπολογισμός

€ 1.500.000

paa_230525_Prosklisi_CLLD_Idiwtika_ACHAIA

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com