Γεωργιάδης: Έρχεται «γιγαντιαίο» ΕΣΠΑ για Νet Metering στη βιομηχανία

Κοινοποίηση Νέων 11/03/2022        
March 11, 2022
Νέος Αναπτυξιακός Νόμος – Καθεστώς Μεγάλες επενδύσεις
March 11, 2022

Γεωργιάδης: Έρχεται «γιγαντιαίο» ΕΣΠΑ για Νet Metering στη βιομηχανία

11/03/2022        

  Ακολουθήστε μας στα Social Media

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €  

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Αποτελέσματα και επιτυχίες υποβολών περιόδου 2021 – 2022, ILF consulting
Θέλετε δωρεάν προέλεγχο και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης; Click εδώ.
Δωρεάν Καταχώρηση βιογραφικού με καταγραφή του βιογραφικού σας με ΒΙΝΤΕΟ, για προώθηση στην Αγορά Εργασίας

 

 

 

«Έρχεται γιγαντιαίο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ για την ενίσχυση της διείσδυσης του Net Metering σε παραγωγικές μονάδες».

Αυτό τόνισε χθες βράδυ μιλώντας στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης ενώ είπε ότι, σήμερα το μεσημέρι, θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των βιομηχανικών συνδέσμων της χώρας προκειμένου να εξεταστεί πλέγμα μέτρων για την στήριξη της παραγωγής. 

 

Υπενθυμίζεται ότι, την παρέμβαση της κυβέρνησης για τον έλεγχο των τιμών στη χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας ζητούν 5 βιομηχανικοί σύνδεσμοι με σχετική κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες. Πρόκειται για τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΔΕ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΘΣΕ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) και την Ένωση Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας (ΕΒΙΚΕΝ).

Όπως σημειώνεται στην επιστολή, τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνεται η αδικαιολόγητη εκτόξευση των τιμών στη χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στο επίπεδο των 360-400 ευρώ/Mwh, με αναφορά στην εκτόξευση των χρηματιστηριακών τιμών του φυσικού αερίου λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, η οποία όμως θα επηρεάσει την ελληνική αγορά τον Απρίλιο.  Η αύξηση των τιμών, διευρύνει περαιτέρω το διαχρονικό πρόβλημα του υψηλού κόστους ηλεκτρικής  ενέργειας, από το οποίο επιβαρύνεται η ελληνική βιομηχανία με αρνητικές επιπτώσεις στη διεθνή ανταγωνιστικότητα της.

 

Οι σύνδεσμοι χαιρετίζουν τις χθεσινές έξι προτάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά, όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους «αναμένουν την έμπρακτη στήριξη της ελληνικής μεταποίησης».

 

 

 

 

Πηγή: ΑΕΠ-ΜΠΕ

 

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδώ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com