15/02/2022
Ακολουθήστε μας στα Social Media
Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση
Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms
Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Ξεπέρασαν το μισό δισ. ευρώ οι επιδοτήσεις που έχει καταβάλει το Ελληνικό Δημόσιο στους δικαιούχους του προγράμματος ΓΕΦΥΡΑ Ι και ΙΙ.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, στις 31 Ιανουαρίου 2022 κατέβαλε τη 15η πληρωμή της κρατικής επιδότησης από το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 1», που αφορά σε δάνεια 1ης κατοικίας και την 7η από το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2», που αφορά σε επιχειρηματικά δάνεια.
Οι πληρωμές του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ 1» στα τέλη Ιανουαρίου ανήλθαν συνολικά στα 1,7 εκατ. ευρώ και αντιστοιχούν στην επιδότηση 15.892 δανείων 1ης κατοικίας και 9.672 δικαιούχων.
Η κρατική επιδότηση συνεχίζεται έως ότου όλοι οι δικαιούχοι λάβουν 3 μήνες πρόσθετη επιδότηση, δηλαδή συνολική επιδότηση διάρκειας 12 μηνών.
Οι δικαιούχοι για τους οποίους δεν έχει ολοκληρωθεί η 9μηνη επιδότηση, θα λάβουν την πρόσθετη επιδότηση 3 μηνών, μετά το πέρας του 9μήνου τους.
Συνυπολογίζοντας και τις προηγούμενες δεκατέσσερις φάσεις πληρωμών, των μηνών Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020 και Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2021, το συνολικό ποσό της κρατικής επιδότησης που έχει καταβληθεί, μέχρι σήμερα, ανέρχεται στα 248,7 εκατ. ευρώ σε 75.666 δικαιούχους.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2», οι πληρωμές ανήλθαν συνολικά στα 24,6 εκατ. ευρώ και αντιστοιχούν στην επιδότηση 16.281 δανείων και 8.372 δικαιούχων, οι οποίοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν αποδεδειγμένα πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, δηλαδή έχουν υποστεί μείωση του κύκλου εργασιών τους κατά τουλάχιστον 20% το 2020, συγκριτικά.
Συνυπολογίζοντας και τις προηγούμενες έξι φάσεις πληρωμών, των μηνών Ιουλίου-Δεκεμβρίου 2021, το συνολικό ποσό της κρατικής επιδότησης που έχει καταβληθεί, μέχρι σήμερα, ανέρχεται στα 280,9 εκατ. ευρώ σε 10.533 δικαιούχους.
Υπενθυμίζεται ότι για όσους δικαιούχους ρύθμισαν τα μη εξυπηρετούμενα δάνειά τους με τους πιστωτές στα τέλη του προηγούμενου έτους (Οκτώβριο – Δεκέμβριο 2021, σύμφωνα με την 3μηνη παράταση που θεσπίστηκε με τον Νόμο 4842/2021), η 8 μηνών επιδότηση ξεκινάει σταδιακά και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.
πηγή: naftemporiki.gr
Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης
H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .
Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες
Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι
ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδώ
Εδώ, Δίνουμε Λύση