22/12/2021
Ακολουθήστε μας στα Social Media
Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση
Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms
Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Θέλετε δωρεάν προέλεγχο και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης;
Ο υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας δήλωσε πως εκτός από την έκπτωση που προσφέρει η ΔΕΠΑ Εμπορίας, τα νοικοκυριά θα δουν επιπλέον μείωση στους λογαριασμούς τους που θα ανέλθει μεσοσταθμικά σε 15 ευρώ το μήνα
Η σημαντική αύξηση του ποσοστού
έκπτωσης στο 40% στους λογαριασμούς φυσικού αερίου το Δεκέμβριο, σε συνέχεια των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, με τον πρόεδρο της ΔΕΠΑ Εμπορίας Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Κωνσταντίνο Ξιφαρά.
Με τα μέτρα αυτά οι οικιακοί καταναλωτές φυσικού αερίου θα έχουν έκπτωση που θα ανέλθει σε 11 ευρώ ανά θερμική MWh τον Οκτώβριο, σε 16 ευρώ ανά θερμική MWh τον Νοέμβριο και σε 34 ευρώ ανά θερμική MWh τον Δεκέμβριο.
Επιπλέον, όπως τόνισε ο κ. Σκρέκας: «Εκτός από την έκπτωση που προσφέρει η ΔΕΠΑ Εμπορίας, τα νοικοκυριά θα δουν επιπλέον μείωση στους λογαριασμούς τους που θα ανέλθει μεσοσταθμικά σε 15 ευρώ τον μήνα και από την αναστολή των τελών χρήσης δικτύου τον
Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο».
Όπως έγινε γνωστό, αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η περαιτέρω στήριξη των νοικοκυριών, λόγω της εκρηκτικής αύξησης του ενεργειακού κόστους, με την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών από πλευράς ΔΕΠΑ Εμπορίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ότι σήμερα
η ΔΕΠΑ Εμπορίας έχοντας καταστεί μια σύγχρονη, ανταγωνιστική κι ευέλικτη ενεργειακή επιχείρηση, με υψηλή καθετοποίηση, διαθέτει τη στρατηγική τοποθέτηση που της επιτρέπει αφενός να πραγματοποιεί παρεμβάσεις τέτοιου μεγέθους με στόχο την ανακούφιση των νοικοκυριών της χώρας και αφετέρου να βλέπει το μέλλον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκας δήλωσε: «Συνεργαζόμαστε στενά με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας από την έναρξη της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, προκειμένου να προστατέψουμε όλα τα νοικοκυριά της χώρας από τις πρωτοφανείς ανατιμήσεις. Η ΔΕΠΑ Εμπορίας, με τον ηγετικό ρόλο που έχει στην ελληνική αγορά ενέργειας μπορεί να απορροφήσει σημαντικό ποσοστό των ανατιμήσεων στο φυσικό αέριο. Με τον μηχανισμό που έχουμε αναπτύξει στηρίζουμε όλους τους οικιακούς καταναλωτές φυσικού αερίου. Εκτός από την έκπτωση που προσφέρει η ΔΕΠΑ Εμπορίας, τα νοικοκυριά θα δουν επιπλέον μείωση στους λογαριασμούς τους που θα ανέλθει μεσοσταθμικά σε 15 ευρώ τον μήνα και από την αναστολή των τελών χρήσης δικτύου τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο».
Εκ μέρους της Διοίκησης της ΔΕΠΑ Εμπορίας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κ. Ξιφαράς, δήλωσε: «Η ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι σήμερα μια ισχυρή, καθετοποιημένη επιχείρηση, που έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει καθοριστικά στη διασφάλιση σταθερών τιμών ενέργειας στη χώρα. Με πλήρη επίγνωση του ηγετικού της ρόλου και με την αίσθηση της ευθύνης που αυτός συνεπάγεται, η ΔΕΠΑ Εμπορίας, σε αγαστή συνεργασία με το ΥΠΕΝ, προχωρά σε ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις για τον δύσκολο μήνα που διανύουμε. Ταυτόχρονα, η εταιρεία μας συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τον στρατηγικό σχεδιασμό της, διασφαλίζοντας παράλληλα την αναπτυξιακή της πορεία για τα επόμενα χρόνια».
Υπενθυμίζεται ότι ήδη η εταιρεία, σε συνεργασία με το ΥΠΕΝ, έχει αναπτύξει μηχανισμό απορρόφησης μέρους των ανατιμήσεων στο κόστος φυσικού αερίου, μέσω του οποίου όλοι οι οικιακοί χρήστες φυσικού αερίου θα έχουν έκπτωση στους λογαριασμούς Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 16% της χονδρεμπορικής τιμής προμήθειας.
πηγή: protothema.gr
Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης
H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .
Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες
Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι
ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδώ
Εδώ, Δίνουμε Λύση