Παράταση ειδικών μέτρων τοπικού χαρακτήρα σε Ευρυτανία και Αργολίδα – Εφαρμογή ειδικών μέτρων σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Καβάλα

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με πτώση 2,24% άνοιξε η αγορά
September 20, 2021
EUMED 9: Στην Αθήνα σήμερα Μακρόν, Ντράγκι και άλλοι ηγέτες -Ασφάλεια και κλίμα στην ατζέντα
September 20, 2021

Παράταση ειδικών μέτρων τοπικού χαρακτήρα σε Ευρυτανία και Αργολίδα – Εφαρμογή ειδικών μέτρων σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Καβάλα

20/09/2021      

   Ακολουθήστε μας στα Social Media

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €  

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

Θέλετε δωρεάν προέλεγχο και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης;

 

Κάντε click εδώ

 

 

 

Παρατείνεται η ισχύς των ειδικών, τοπικού χαρακτήρα, μέτρων στις Περιφερειακές Ενότητες, Ευρυτανίας, και  Αργολίδας  μετά την εκ νέου αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων από την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοΐου Covid-19 στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας ανά Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο σε εβδομαδιαία βάση.

 

Επιπρόσθετα, στο ίδιο καθεστώς ειδικών, τοπικού χαρακτήρα, μέτρων εντάσσονται και οι Περιφερειακές Ενότητες  Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Καβάλας.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα που ισχύουν είναι τα κάτωθι:

– Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

– Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Τα μέτρα ισχύουν από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 έως και τη Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δείτε αναλυτικά όλες τις αποφάσεις για τις ως άνω περιοχές :

✔ Δ1α/ΓΠ.οικ.56607/16.9.2021 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

✔ Δ1α/Γ.Π.οικ.56605/16.9.2021 Παράταση ισχύος της υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ. 54999/9.9.2021 κοινής υπουργικής απόφασης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 4184).

✔ Δ1α/Γ.Π.οικ.56603/16.9.2021 Παράταση ισχύος της υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ. 55001/9.9.2021 κοινής υπουργικής απόφασης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 4184).

✔ Δ1α/ΓΠ.οικ. 56610/16.9.2021 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

✔ Δ1α/ΓΠ.οικ.56613/16.9.2021 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

✔ Δ1α/ΓΠ.οικ. 56614/16.9.2021 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 

 

 

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδώ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com