Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν αυξήσεις και αναδρομικά με τις συντάξεις Απριλίου

Φορολοταρία: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης Φεβρουαρίου – Δείτε αν κερδίσατε 1.000€
February 25, 2021
Πότε θα καταβληθεί η δίμηνη παράταση των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν το 2021
February 25, 2021

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν αυξήσεις και αναδρομικά με τις συντάξεις Απριλίου

25/2/2021

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €  

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

Θέλετε δωρεάν προέλεγχο και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης;

 

Κάντε click εδώ

 

Αυξήσεις και αναδρομικά του νόμου Βρούτση θα λάβουν από τα τέλη Μαρτίου μαζί με τις συντάξεις Απριλίου περίπου 2.000 τυχεροί συνταξιούχοι του Δημοσίου. Αυτό αφορά σε εκείνους που έχουν περισσότερα από 30 χρόνια ασφάλισης και τα οποία έληξαν μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 και για τους οποίους δεν χρειάζεται ο επανυπολογισμός της σύνταξης τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”. Αντίθετα για το σύνολο των δικαιούχων που ανέρχονται σε 2.000 οι πληρωμές προβλέπεται να γίνουν μετά τον Μάιο μετά τη νέα αναβολή τους από το υπουργείο Εργασίας. Ειδικότερα με τις συντάξεις Απριλίου σχεδιάζεται από τον ΕΦΚΑ να καταβληθούν αυξήσεις και αναδρομικά βάσει των νέων ποσοστών αναπλήρωσης σε 2.000 συνταξιούχους Δημοσίου που έχουν εισπράξει ήδη την πρώτη σύνταξη αλλά υπέβαλαν αίτηση από 1η Οκτωβρίου 2019 και μετά. Πλέον οι νέες συντάξεις Δημοσίου που θα αφορούν σε αιτήσεις δημοσίων υπαλλήλων μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 εφόσον υπάρχουν πάνω από 30 έτη ασφάλισης, θα καταβάλλονται με βάση τα νέα αυξημένα ποσοστά αναπλήρωσης. Ο λόγος που ο επανυπολογισμός ξεκινά από τους συνταξιούχους του 2019 είναι γιατί δεν έχουν προσωπική διαφορά οπότε τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης θα εφαρμοστούν πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ότι στους παλαιότερους συνταξιούχους (μέχρι το 2018) που έχουν δύο ειδών προσωπικές διαφορές, αυτές που συμπληρώνουν τις συντάξεις για τους συνταξιούχους μέχρι τις 12/5.2016 και αυτές που περιορίζουν τις μειώσεις για όσους συνταξιοδοτήθηκαν από 13/6/2016 έως 31/12/2018.

 

Πηγή: Eisodima (ΠΕ 25/2/21)

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδώ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com