Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3: Πιστώνονται σήμερα 234,2 εκατ. ευρώ σε επιπλέον 5.152 δικαιούχους

Τρίμηνη παράταση καταβολής Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και Επιδόματος Στέγασης
November 6, 2020
2η τροποποίηση της πρόσκλησης «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Αττική» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014 – 2020»
November 6, 2020

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3: Πιστώνονται σήμερα 234,2 εκατ. ευρώ σε επιπλέον 5.152 δικαιούχους

6/11/2020

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

 

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 € 

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

Πίστωση ποσού συνολικού ύψους 234,2 εκατ. ευρώ σε επιπλέον 5.152 δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ΙΙΙ

Πραγματοποιούνται σήμερα πρόσθετες, ουσιαστικά τελευταίες, πληρωμές του 3ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Ειδικότερα, πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.152 δικαιούχων ποσό συνολικού ύψους 234,2 εκατ. ευρώ.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έλαβαν την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ ανέρχεται σε 101.430, στους οποίους καταβλήθηκε άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση συνολικού ύψους 1,507 δισ. ευρώ.

Συνεπώς, από τους τρεις πρώτους κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής έχουν συνολικά καταβληθεί 3,369 δισ. ευρώ.

Όπως έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών, θα ακολουθήσει 4ος, ενισχυμένος, κύκλος Επιστρεπτέας Προκαταβολής, με σημαντικά διευρυμένο αριθμό δικαιούχων, εντός του Νοεμβρίου, και 5ος κύκλος τον μήνα Δεκέμβριο. Το συνολικό ύψος αυτών αναμένεται να ανέλθει στα 1,7 δισ. ευρώ. Μάλιστα, το 50% της κάθε ενίσχυσης δεν επιστρέφεται.

Συνολικά, η στήριξη των επιχειρήσεων έως το τέλος του έτους, μέσω των 5 κύκλων του χρηματοδοτικού σχήματος, αναμένεται να ξεπεράσει τα 5 δισ. ευρώ, αποδεικνύοντας ότι το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό εργαλείο πέτυχε τον στόχο του, να ενισχύσει με ρευστότητα τις επιχειρήσεις, κυρίως τις μικρές και τις μικρομεσαίες.

 

Πηγή: taxheaven

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com