Νέα μέτρα στήριξης για εργοδότες και εργαζομένους σε ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας και ψυχαγωγία

Lockdown: Με ποια χαρτιά θα μετακινούνται οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
November 5, 2020
Εφορία: Οι φόροι που θα πρέπει να εξοφληθούν εν μέσω πανδημίας και lockdown
November 5, 2020

Νέα μέτρα στήριξης για εργοδότες και εργαζομένους σε ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας και ψυχαγωγία

5/11/2020

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

 

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 € 

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

Νέα μέτρα στήριξης που απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους εργαζόμενους σε 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχεία, τα οποία υφίστανται οικονομικές ζημιές από την πανδημία του κορωνοϊού κατέθεσε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στη Βουλή.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης οριοθετείται η επιδότηση των θέσεων σε θέατρα, κινηματογράφους, μουσικές σκηνές.

Στα νέα μέτρα στήριξης προωθούνται οι εξής διατάξεις:

 

  1. Μπαίνουν οι εποχικοί εργαζόμενοι με υποχρεωτική επαναπρόσληψη στα 534 ευρώ και τον Οκτώβριο (το μέτρο ίσχυε για την περίοδο 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου)
  2. Διασώζεται το επίδομα αδείας στους εργαζόμενους ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας, που λόγω αναστολής δεν έχουν λάβει άδεια και επίδομα. Σύμφωνα με την προωθούμενη διάταξη, οι εργοδότες – ξενοδόχοι υποχρεούνται έως 31 Δεκεμβρίου να πληρώσουν στους εργαζόμενους τις αποδοχές αδείας και το επίδομα αδείας, επί του ονομαστικού μισθού. Για τον υπολογισμό λαμβάνεται υπόψη και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι συμβάσεις εργασίας είχαν τεθεί σε αναστολή. Οι εργοδότες – ξενοδόχοι θα λάβουν από το κράτος αποζημίωση αποδοχών αδείας που ανέρχεται σε 2/25 επί των 534 ευρώ – δηλαδή 42,72 ευρώ – για κάθε μήνα αναστολής της σύμβασης εργασίας των εν λόγω μισθωτών.
  3. Θεσπίζεται πρόγραμμα για μεγάλα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας με περισσότερους από 50 εργαζόμενους. Οι ξενοδόχοι καλούνται να καταθέσουν προτάσεις επενδυτικών σχεδίων αναμόρφωσης ή και ενεργειακής αναβάθμισης με σκοπό την διατήρηση των θέσεων εργασίας. Στο πλαίσιο του προγράμματος το κράτος επιδοτεί για έως και 12 μήνες το 80% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους. Η οικονομική αυτή ενίσχυση ενεργοποιείται εντός 2ετίας από την έγκριση του επενδυτικού έργου.
  4. Καλύπτονται για το διάστημα Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος οι εργοδοτικές εισφορές των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας που είχαν πτώση τζίρου φέτος τουλάχιστον 70% συγκριτικά με πέρυσι.
  5. Οριοθετείται το πλαίσιο για την επιδότηση των θέσεων σε θέατρα, κινηματογράφους, μουσικές σκηνές κλπ. Η επιδότηση είναι 10 ευρώ για τις θέσεις θεάτρων και 4 για τους κινηματογράφους, ενώ επιδοτούνται 24 παραστάσεις το μήνα στα θέατρα και 40 το μήνα στους κινηματογράφους. Για τις λειτουργούσες επιχειρήσεις καλύπτεται 40% των θέσεων, ενώ για τις κλειστές το 20%.

 

Πηγή: (ΠΕ 5/11/20)

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com