Το νέο πακέτο φοροεκπτώσεων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Έρχονται 4 νέες ενέσεις ρευστότητας για τους μικρομεσαίους
September 10, 2020
Νέος Πτωχευτικός: Πώς και πότε θα ρυθμίζονται οι οφειλές σε 240 δόσεις
September 10, 2020

Το νέο πακέτο φοροεκπτώσεων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

10/09/2020

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

 

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 € 

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

 

Το πακέτο μειώσεων φόρων που ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα βρίσκεται σε τρεις κατευθύνσεις. Ο κύριος όγκος θα αφορά στη συνέχιση και τον εμπλουτισμό των μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών. Συγκεκριμένα:

  1. Επέκταση μέτρων όπως οι αναστολές των συμβάσεων εργασίας και του προγράμματος «Συνεργασία» μέχρι τουλάχιστον και το τέλος του χρόνου, αλλά και μια επιδότηση για κατάρτιση εποχικά απασχολούμενων που θα καλύψει όσους εργαζομένους του τουρισμού δεν εργάστηκαν φέτος.
  2. Την παράταση των επιδομάτων ανεργίας που έληγαν στο τέλος Μαΐου ως το τέλος του χρόνου και ίσως έως το τέλος του πρώτου τετραμήνου του 2021.
  3. Την παροχή ρευστότητας ύψους περίπου 5 δισ. ευρώ μέσω της επιστρεπτέας προκαταβολής ΙΙΙ (1,2 δισ. ευρώ ) και εγγυοδοτικών εργαλείων από το ΤΕΠΙΧ και την Αναπτυξιακή Τράπεζα ύψους 3,5 δισ. ευρώ.
  4. Την καταβολή από τον Οκτώβριο των αναδρομικών ύψους 1,4 δισ. ευρώ για τις κύριες συντάξεις σε περίπου 1,4 εκατομμύρια συνταξιούχους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.
  5. Η παράταση μέχρι και τέλος του πρώτου τετραμήνου των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε εστίαση και σε μεταφοράς που ελήφθησαν τον περασμένο Ιούνιο ειδικά για την εστίαση και τον τουρισμό.
  6. Η ευνοϊκή ρύθμιση σε 12 άτοκες ή 24 δόσεις με επιτόκιο 2,5% για τις συσσωρευμένες οφειλές φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν πάρει αναστολή πληρωμής από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και το τέλος Απριλίου του 2021.

Σε αυτά τα μέτρα δεν αναμένεται να υπάρξει κανένα πρόβλημα, καθώς αποτελούν δαπάνες που έγιναν με στόχο την ανακούφιση των συνεπειών της πανδημίας.

Μειώσεις φόρων

Το ζητούμενο είναι πώς θα αντιμετωπιστούν από τους εταίρους τα μέτρα που δεν σχετίζονται με τις δαπάνες της πανδημίας και αφορούν μόνιμες μειώσεις φόρων. Ειδικότερα, σχεδιάζονται:

– Η μείωση του μη μισθολογικού κόστους κατά 2% σε μια δόση, η οποία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν θα ισχύσει από την αρχή ή τα μέσα του χρόνου, όταν αναμένεται να έχουμε αφήσει πίσω μας την υγειονομική κρίση.

– Η δραστική μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης (που αποτελεί βασική προεκλογική εξαγγελία της κυβέρνησης) κατά 50% από το 2021, με προοπτική την πλήρη κατάργησή της ως το τέλος του 2022. Αυτό που δεν αποφασιστεί είναι αν η μείωση θα είναι οριζόντια, δηλαδή θα μειωθούν κατά 50% οι συντελεστές του φόρου, ή θα αυξηθεί το σημερινό όριο των 12.000 πάνω στο οποίο επιβάλλεται η εισφορά στα 20.000, ώστε να καλύψει τα μεσαία εισοδήματα με προοπτική για να καταργηθεί πλήρως τον μεθεπόμενο χρόνο.

Στην ατζέντα μένουν και η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η δεύτερη μείωση του ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 8% και η δεύτερη μείωση του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις από το 24% στο 20%, αλλά και η μείωση των συντελεστών ΦΠΑ κατά 2%. Ωστόσο, μεταφέρονται για την εφαρμογή τους στο 2022 και στο 2023.

 

 

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com