Το πρόγραμμα «Συν-Εργασία»

Υπενθύμιση Υποβολών Αναπτυξιακού Ν./ 9 Μέρες Πριν τη Λήξη Υποβολών / Οργάνωση
July 22, 2020
Παγίδα στη μείωση της προκαταβολής φόρου – Οι επιχειρήσεις που εξαιρούνται
July 23, 2020

Το πρόγραμμα «Συν-Εργασία»

23/07/2020

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

 

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 € 

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

Με αλλαγές της τελευταίας στιγμής κάνει πρεμιέρα σε τρία 24ωρα το πρόγραμμα «Συν-Εργασία», που αναλαμβάνει ρόλο ρυθμιστή στην αγορά εργασίας για το επόμενο τετράμηνο.

Το πρόγραμμα θα είναι ενεργό από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου έως και 15 Οκτωβρίου. Με νέα νομοθετική διάταξη που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, το πρόγραμμα βελτιώνεται στο σκέλος των εισφορών. Για το πρώτο χρονικό διάστημα εφαρμογής του και ειδικότερα, από 15 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου, το κράτος θα καταβάλει το 60% των εργοδοτικών-ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων για το χρόνο που αυτοί δεν εργάζονται, ως ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου οι επιχειρήσεις να διατηρήσουν ή και αυξήσουν τις θέσεις εργασίας τους. Στόχος είναι το πρόγραμμα να καταστεί ελκυστικότερο και ευνοϊκότερο για τις επιχειρήσεις, ώστε να ενταχθούν στο μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «Συν- Εργασία».

Αναλυτικά, ο 10λογος του νέου προγράμματος είναι :

    1. Εφαρμόζεται από 15 Ιουνίου έως 15 Οκτωβρίου. Ο εργοδότης που εντάσσεται στον μηχανισμό μπορεί για έναν ή περισσότερους μήνες εντός του επίμαχου 4μηνου να προβαίνει σε μείωση του χρόνου εβδομαδιαίας εργασίας μέχρι και 50% για μέρος ή το σύνολο των εργαζομένων του, ανάλογα με τις λειτουργικές του ανάγκες. Οι μισθωτοί που εντάσσονται στον μηχανισμό θα εισπράττουν μειωμένο καθαρό μισθό από τον εργοδότη, αναλογικά της μείωσης του ωραρίου απασχόλησης.

    2. Το κράτος θα αναπληρώνει το 60% του καθαρού μισθού που χάνεται λόγω μειωμένης απασχόλησης, καταβάλλοντας στον μισθωτό οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας, για το χρόνο που δεν εργάζεται. Με τον μηχανισμό αυτό, η συνολική αναπλήρωση του εισοδήματος κυμαίνεται – σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας – από 83,5% έως 100% του καθαρού μισθού. Η μέγιστη μείωση κυμαίνεται στο 16,5% και αφορά μισθούς της τάξης των 1.000 και 1.200 ευρώ μεικτά. Αντίθετα, η απώλεια κινείται στο 7% για μεικτούς μισθούς της τάξης των 700 ευρώ. Το όφελος για την επιχείρηση είναι 34,1%.

    3. Η αμοιβή του κράτους δεν έχει πλαφόν προς τα πάνω αλλά έχει πλαφόν προς τα κάτω. Σε περίπτωση που η καθαρή αμοιβή, μετά την αθροιστική συμμετοχή κράτους και εργοδότη, υπολείπεται του καθαρού κατώτατου μισθού των 550 ευρώ όπως αυτός διαμορφώνεται από 1η Ιουνίου μετά και την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η διαφορά αυτή θα καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το κράτος.

 

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com