
22/05/2020
Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση
Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης
ΆΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΌΤΗΣΗ
Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης
H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .
Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από29,00 € Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Μείωση του ΦΠΑ ανακοίνωσε χθες στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από 1η Ιουνίου και εξειδίκευσαν μετά σε συνέντευξη τύπου 4 υπουργοί της κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε και χτες ο ΦΠΑ στις μεταφορές μειώνεται από το 24% στο 13%, για την περίοδο 1 Ιουνίου- 31 Οκτωβρίου 2020.
Η ρύθμιση αυτή καλύπτει μεταφορές επιβατών με τρένο, με μετρό και τραμ, με αστικά και υπεραστικά λεωφορεία, με αεροπλάνο, με πλοίο αλλά και με συνδυαστικές μεταφορές.
Ο ΦΠΑ στον καφέ και στα μη αλκοολούχα ποτά μειώνεται από το 24% στο 13% για την περίοδο 1 Ιουνίου- 31 Οκτωβρίου 2020, ενώ ο ΦΠΑ στα τουριστικά πακέτα μειώνεται από 80/20 (80% με 13% και 20% με 24%) σε 90/10 για την περίοδο 1 Ιουνίου- 31 Οκτωβρίου 2020.
Τέλος ο ΦΠΑ στα εισιτήρια των κινηματογράφων «πέφτει» από το 24% στο 13% για την περίοδο 1 Ιουνίου- 31 Οκτωβρίου 2020.
Σχετικά με τον καφέ από 1η Ιουνίου θα πρέπει να πληρώνουμε λιγότερο κατά τουλάχιστον 9% σε σχέση με όσα δίναμε σήμερα. Δηλαδή περίπου 0,20 με 0,10 ευρώ.
Αν δηλαδή ένας καφέ κοστίζει το 1,30 τότε η νέα τιμή θα είναι 1,20 ευρώ ενώ σε άλλα μαγαζιά που ο καφές κοστίζει 2,50 ευρώ, τότε ο πελάτης θα πληρώνει 2,30.
Η μείωση που θα δουν στα εισιτήρια των σινεμά οι πολίτες θα είναι της τάξης των 0,50 ευρώ. Αν δηλαδή ένα εισιτήριο στο σινεμά που προ κορονοϊού κόστιζε 7 ευρώ, τώρα η τιμή του θα είναι 6,5 ευρώ.
Μειωμένος θα είναι ο ΦΠΑ και στα μεταφορικά μέσα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, σήμερα, ένα εισιτήριο αστικών συγκοινωνιών κοστίζει 1,40 ευρώ και επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24%. Με τη μετάταξη σε ΦΠΑ 13%, η τιμή του θα πρέπει να πέσει στα 1,28 ευρώ κι αυτό σημαίνει ότι ένας εργαζόμενος που χρησιμοποιεί π.χ. το μετρό για 25 ημέρες το μήνα, γλιτώνει συνολικά 6 ευρώ για τη διαδρομή σπίτι- εργασία.
1. Σερβιριζόμενα ροφήματα
2. Αναψυκτικά
3. Πορτοκαλάδες και γκαζόζες
4. Ροφήματα σοκαλάτας, τσάγια και χαμομήλια
5. Εισιτήρια αστικών γραμμών (μετρό, λεωφορεία κλπ)
6. Εισιτήρια υπεραστικών γραμμών
7. Αεροπορικά εισιτήρια
8. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
9. Εισιτήρια στα σινεμά
10. Πακέτα All Incusive στα ξενοδοχεία
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση