Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού Πολιτικής του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτημάτων επιχορήγησης Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού
March 9, 2020
Έξυπνες εφαρμογές ηλεκτρονικού πολιτισμού, ηλεκτρονικού τουρισμού και ενίσχυσης βιώσιμης κινητικότητα / Δικαιούχοι: Δήμοι Νότιου Τομέα Αττικής
March 9, 2020

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού Πολιτικής του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027

09/03/2020

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

 

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

 

 

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 € 

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού Πολιτικής του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της εκπόνησης του νέου Εταιρικού Συμφώνου για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο.

Έργο και λειτουργία της Επιτροπής συνιστά η διατύπωση απόψεων και προτάσεων για τις αναπτυξιακές και στρατηγικές προτεραιότητες της χώρας και τους στόχους του ΕΣΠΑ 2021-2027. Στην Επιτροπή προεδρεύει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννης Τσακίρης, και μέλη της είναι το σύνολο των Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων, που οι τομείς πολιτικής τους αφορούν στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε εκτενώς η εκπλήρωση των Αναγκαίων Πρόσφορων Όρων, η διαδικασία δηλαδή διαμόρφωσης του πλαισίου πολιτικής, όπως είναι τα κείμενα στρατηγικών, οι μηχανισμοί παρακολούθησης και αξιολόγησης κ.α., η οποία καθίσταται απαραίτητη προκειμένου να «ξεκλειδώσει» η κοινοτική χρηματοδότηση της επόμενης περιόδου.

Επίσης, αναφέρθηκε πως στο τέλος Μαρτίου προβλέπεται να ετοιμαστεί το πρώτο σχέδιο κειμένου του ΕΣΠΑ με τις βασικές πολιτικές επιλογές και τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους τα σχέδια των νέων Επιχειρησιακών Προγραμμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο εκπόνησης του ΕΣΠΑ 2021-2027 θα συμμετέχουν όλοι οι κοινωνικοί και οικονομικοί εταίροι, προκειμένου να αποτυπωθούν οι πραγματικές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναδείχθηκε επιπλέον η σημασία του σχεδιασμού του στρατηγικού κειμένου του ΕΣΠΑ της νέας Προγραμματικής Περιόδου. Επισημάνθηκε δε, ότι αν και έχουν υλοποιηθεί σημαντικά έργα από τους πόρους της Συνοχής σε όλους τους τομείς· υποδομές, δίκτυα, περιβάλλον, κοινωνικά και εκπαιδευτικά θέματα, θα πρέπει εφεξής να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το αναπτυξιακό αποτύπωμα των πόρων αυτών να καταστεί το μέγιστο δυνατό για τη χώρα.

Τέλος, τέθηκαν οι βασικοί στόχοι των Προγραμμάτων της νέας Προγραμματικής Περιόδου, με ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση των περιφερειακών και ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων της χώρας, στη σύγκλιση με τις πιο ανεπτυγμένες περιφέρειες της Ε.Ε., στην ενδυνάμωση του συστήματος κοινωνικής προστασίας, αλλά και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μέσω ενίσχυσης της ρευστότητας και της μόχλευσης ιδιωτικών πόρων.

 

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com