Νομοθετική ρύθμιση για την εξόφληση των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας της ΔΕΗ

Τα 10 δυναμικότερα επαγγέλματα στην Ελλάδα το 2018 και όσα πιθανώς να έχουν ζήτηση ως το 2030
October 10, 2019
Στη Βουλή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο με ρυθμίσεις για επενδύσεις και εργασιακά
October 10, 2019

Νομοθετική ρύθμιση για την εξόφληση των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας της ΔΕΗ

10/10/2019

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες  ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για την εξόφληση των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας που παρείχε η ΔΕΗ κατά την περίοδο 2007 – 2011, με διάταξη του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που περιλαμβάνεται στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Πρόκειται για ποσό της τάξης των 200 εκατ. ευρώ (σύμφωνα και με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου) το οποίο θα αποδοθεί με διαδικασίες – εξπρές στη ΔΕΗ.

Η απόδοση των οφειλομένων στη ΔΕΗ από την παροχή Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας αποτελεί πολυετή εκκρεμότητα που διευθετείται τώρα και περιλαμβάνεται στο «πακέτο» ενίσχυσης της ρευστότητας της επιχείρησης. Σύμφωνα με την διάταξη που κατατέθηκε στη Βουλή, το οφειλόμενο ποσό θα καθοριστεί με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας εντός 10 ημερών από την ψήφισή της και θα αποδοθεί άμεσα, χωρίς άλλη διαδικασία, στη ΔΕΗ από τον διαχειριστή του λογαριασμού που είναι ο ΔΕΔΔΗΕ.

Το κόστος θα καλυφθεί τελικά από τον κρατικό προϋπολογισμό που θα πιστώσει τη δαπάνη στο λογαριασμό των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στις ΥΚΩ περιλαμβάνεται κυρίως το κόστος ηλεκτροδότησης των νησιών (όπου το κόστος ηλεκτροπαραγωγής είναι υψηλότερη λόγω χρήσης ντήζελ και μαζούτ στις τοπικές μονάδες), καθώς και οι εκπτώσεις στα τιμολόγια ευάλωτων ομάδων πληθυσμού (Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο).

 

 

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

 Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com