Αλλαγές στο πλαίσιο για τα πλοία αναψυχής και μείωση του προστίμου για το Δελτίο Κίνησης

Προσοχή! Κτήση εισοδήματος από μερίσματα το 2017 ή το 2018 για επιχειρήσεις των οποίων η χρήση έληξε στις 30.6.2017
November 24, 2017
«Το 2017 θα είναι το έτος που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης του επενδυτικού κοινού στη χώρα μας.»
November 24, 2017

Αλλαγές στο πλαίσιο για τα πλοία αναψυχής και μείωση του προστίμου για το Δελτίο Κίνησης

24/11/2017

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

 

 

Με την υπόψη τροπολογία, τροποποιούνται – συμπληρώνονται ορισμένες διατάξεις του ν.4256/2014, που αναφέρονται στα πλοία αναψυχής και ειδικότερα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις:

– Επανακαθορίζονται οι όροι και προϋποθέσεις εκμετάλλευσης των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και συγκεκριμένα, επιτρέπεται η εκτέλεση σύμβασης ναύλωσης από επαγγελματικό πλοίο αναψυχής με σημαία κράτους μέλους Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε) ή του Ε.Ο.Χ. ή σημαίας εκτός της Ε.Ε.. μόνο σε περίπτωση που ο τόπος επιβίβασης και αποβίβασης των επιβατών του πλοίου αναψυχής βρίσκεται στην αλλοδαπή. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα πλοία αυτά αναγνωρίζονται ως ιδιωτικά και υποχρεούνται σε έκδοση Δελτίου Κίνησης Πλοίων Αναψυχής (ΔΕ.Κ.Π.Α.) ή Δελτίου Κίνησης.

– Επανακαθορίζονται, επίσης, τα πρόστιμα που επιβάλλονται ειδικά για τις περιπτώσεις μη εφοδιασμού ιδιωτικού πλοίου αναψυχής υπό ελληνική σημαία ή σημαία άλλων κρατών μελών της Ε.Ε. με ΔΕ.Κ.Π.Α και μη ετήσιας θεώρησής αυτού, τα οποία ορίζονται στο ποσό των 1.000 ευρώ και 500 ευρώ, αντίστοιχο. (Σήμερα και για τις εν λόγω περιπτώσεις τα σχετικά πρόστιμα κυμαίνονται από 5 χιλ. έως 25 χιλ. ευρώ)

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ με τίτλο: «Δια βίου εκπαίδευση προσωπικού Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας σε θέματα αρμοδιότητας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα, θέματα πολιτικού προσωπικού, συμπλήρωση διατάξεων για τα λιμενικά έργα και άλλες διατάξεις»

 

 

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com