Ελάτε στους ειδικούς για πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη σε όλα τα βήματα του εξωδικαστικού συμβιβασμού και όχι ΜΟΝΟ

ΚΟΙΝΣΕΠ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ILF CONSULTING TEAM
September 8, 2017
100% επιδότηση έως και 50.000€ για Πτυχιούχους σε δράσεις μεταποίησης
September 9, 2017

Ελάτε στους ειδικούς για πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη σε όλα τα βήματα του εξωδικαστικού συμβιβασμού και όχι ΜΟΝΟ

08/09/2017

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

Δωρεάν προέλεγχος δυνατότητας ένταξης στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

ILF consutling  αναλαμβάνουμε το πλήρες πακέτο της ένταξης στον εξωδικαστικό (συγκέντρωση δικαιολογητικών, πρόταση αποπληρωμής, πλάνο βιωσιμότητας, διαπραγμάτευση με τους πιστωτές συν νομική υποστήριξη από συνεργαζόμενους δικηγόρους).

Για περισσότερες πληροφορίες , δικαιολογητικά ένταξης στον εξωδικαστικό μηχανισμό έλα σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα  2106926590

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ – ΚΟΙΣΠΕ )

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

Αξιοποιήστε την ευκαιρία του εξωδικαστικού συμβιβασμού ρύθμισης των οφειλών σας

Ρυθμίστε τις οφειλές σας και γυρίστε σελίδα στην αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησής σας

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα ρύθμισης του συνόλου των οφειλών της επιχείρησής σας που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα της βιωσιμότητάς της. Εφαρμόζοντας την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών αποκτήστε ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια σας για την απαλλαγή των βαρών του παρελθόντος και την επιστροφή της επιχείρησής σας στην ανάπτυξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΜΟΝΟ  η εταιρεία μας εκτός από τις σχετικές  διαδικασίες ένταξης  στο εξωδικαστικό συμβιβασμό αναλαμβάνει και την ανάπτυξης της επιχείρησης  όπως και την αναδιάρθρωση με σκοπό την βιωσιμότητα της 

Αξιοποιήστε τις σημαντικές δυνατότητες του νέου μηχανισμού εξωδικαστικού συμβιβασμού για ρύθμιση των συνολικών οφειλών της επιχείρησής σας

Στόχος του νέου εξωδικαστικού συμβιβασμού ρύθμισης οφειλών είναι η εξυγίανση των επιχειρήσεων που μπορούν να ενεργοποιηθούν ξανά, να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν, τονώνοντας την ελληνική οικονομία.

Μέσω του νέου αυτού πλαισίου οι επιχειρήσεις μπορούν να ρυθμίσουν συνολικά τα χρέη τους προς οποιονδήποτε πιστωτή (τράπεζες, εφορία, τοπική αυτοδιοίκηση, ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές) έτσι ώστε να απαλλαγούν από τα βάρη του παρελθόντος.

Δίνεται πλέον η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών με βάση την πραγματική ικανότητα της επιχείρησης για να τις εξυπηρετήσει και μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται γενναίες μειώσεις επιτοκίων, επιμηκύνσεις περιόδου αποπληρωμής έως και διαγραφές οφειλών.

Αναλύστε και τεκμηριώστε την μελλοντική βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Η υποβολή αίτησης στο μηχανισμό του εξωδικαστικού συμβιβασμού οφειλών δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε επιχειρήσεις που είναι βιώσιμες. Σε αυτές δηλαδή που εφόσον απαλλαγούν από σημαντικά βάρη των οφειλών τους θα μπορούν να συνεχίσουν με επιτυχία την πορεία τους. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να εκπονήσουν με επιστημονικό, μεθοδικό, αποτελεσματικό και ρεαλιστικό τρόπο την μελέτη βιωσιμότητάς τους για την μελλοντική τους πορεία.

Μέσα από την κατάλληλη τεκμηρίωση των οικονομικών τους δεδομένων, στο σήμερα και στο μέλλον, σε συνδυασμό με την πλήρη χρηματοοικονομική ανάλυση του επιχειρησιακού πλάνου που θα αποδεικνύει την βιωσιμότητά τους, οι επιχειρήσεις μπορούν να πετύχουν σημαντική μείωση των οφειλών τους και συμφωνία με τους πιστωτές για αναδιάρθρωση των οφειλών τους.

Ελάτε στους ειδικούς για πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη σε όλα τα βήματα του εξωδικαστικού συμβιβασμού

 Οι Υπηρεσίες μας

  1. Έλεγχος προϋποθέσεων υπαγωγήςεπιχείρησης στον νόμο.
  2. Τεκμηρίωσητης αίτησης υπαγωγής με συγκέντρωση και αξιοποίηση όλων των απαραίτητων εγγράφων και πληροφοριών ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες τις εκάστοτε επιχείρησης.
  3. Σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου – μελέτης βιωσιμότηταςτης επιχείρησης για την υποστήριξη της πρότασης ρύθμισης χρεών προς τους οφειλέτες της.
  4. Διαμόρφωση σεναρίων αναδιάρθρωσης χρέουςκαι μελλοντικών χρηματορροώνπου το καθιστούν βιώσιμο.
  5. Σύνταξη και υποβολή της αίτησηςυπαγωγής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΓΔΙΧ (ή εναλλακτικά σε έντυπη / ψηφιακή μορφή μέχρι να δημιουργηθεί η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα).
  6. Υποστήριξη διαδικασίας διαπραγμάτευσης μετά την υποβολή της αίτησης. Σχεδιασμός και υποστήριξη διαπραγματευτικής στρατηγικήςσε όλα τα βήματα της διαπραγμάτευσης. Αξιολόγηση πιθανών αντιπροτάσεων πιστωτών και συμβουλευτική υποστήριξη οφειλέτη για τελική αποδοχή της βέλτιστης αντιπρότασης. Αξιολόγηση οριστικής συμφωνίας με τους πιστωτές για ρύθμιση της οφειλής.
  7. Υποστήριξη ολοκλήρωσης συμβιβασμού. Υποστήριξη νομικού συμβούλου επιχείρησης για την ολοκλήρωση των νομικών εγγράφων της αναδιάρθρωσης χρέους.

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ – ΚΟΙΣΠΕ )

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΜΟΝΟ  η εταιρεία μας εκτός από τις σχετικές  διαδικασίες ένταξης  στο εξωδικαστικό συμβιβασμό αναλαμβάνει και την ανάπτυξης της επιχείρησης  όπως και την αναδιάρθρωση με σκοπό την βιωσιμότητα της 

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

Αποφύγετε την ψυχοφθόρα και χρονοβόρα δικαστική οδό για την επίλυση των διαφορών σας

Μέσα από το νέο αυτό θεσμικό πλαίσιο δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρήσεις για εξωδικαστική ρύθμιση των συνολικών οφειλών χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσουν την χρονοβόρα και ψυχοφθόρα δικαστική οδό. Προβλέπεται δηλαδή μια ολοκληρωμένη και τυποποιημένη διαδικασία διαπραγμάτευσης μεταξύ οφειλέτη και πιστωτών μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων και με συντονισμό από εξειδικευμένο διαμεσολαβητή.

Δωρεάν έλεγχος δυνατοτήτων επιδότησης

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com