Ενημέρωση σχετικά με τους υπόχρεους σε υποβολή Cas Εισπράξεων – Cas Πληρωμών (Ειδικού Καθεστώτος του άρθρου 39β του Κώδικα Φ.Π.Α.

Νέα Παράταση για το επιδοτούμενο Πρόγραμμα Leader Κέρκυρας έως 2 Φεβρουαρίου 2015
January 20, 2015
Δημόσια διαβούλευση στο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.»
January 21, 2015

Ενημέρωση σχετικά με τους υπόχρεους σε υποβολή Cas Εισπράξεων – Cas Πληρωμών (Ειδικού Καθεστώτος του άρθρου 39β του Κώδικα Φ.Π.Α.

21/01/2015

Στα πλαίσια εφαρμογής των διατάξεων του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ 39β, θα προβλεφθούν στις παρούσες καταστάσεις ΜΥΦ της ΑΓΓΔΕ ΠΟΛ.1022/13 επιπλέον πεδία εισπράξεων και πληρωμών που πρέπει να συμπληρωθούν από τους:

α) ενταγμένους στο καθεστώς 39β με τα ποσά που έλαβαν και των πληρωμών που πραγματοποίησαν ανά ΑΦΜ και

β) από τους πελάτες  των ενταγμένων με τα ποσά των πληρωμών που πραγματοποίησαν ανά ΑΦΜ ενταγμένου στο καθεστώς, σύμφωνα με το άρθρο 7 της ΑΓΓΔΕ ΠΟΛ 1214/2014.

Η τροποποιημένη εφαρμογή – που υποστηρίζει Cas Εισπράξεις και Cas Πληρωμές του Ειδικού Καθεστώτος του Άρθρου 39β του Κώδικα Φ.Π.Α. – Cash Accounting Scheme, θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

 Σχετικές μας υπηρεσίες

                                                                      Ζήτα Προσφορά Λογιστικής Υποστήριξης

Λογιστικές-Φοροτεχνικές υπηρεσίες

Υπηρεσία Διαχείρισης Οφειλών Δημοσίου

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας εδώ .

Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com