Παπαθανάσης: Ο αναπτυξιακός νόμος δίνει ισόρροπη ανάπτυξη στην περιφέρεια

Επίδομα 534 ευρώ – Συν-Εργασία: Οι επόμενες πληρωμές
February 3, 2022
Νέες επιδοτήσεις από το ΕΣΠΑ 2022: Πώς θα πάρετε από 25.000 έως 1,5 εκατ. ευρώ
February 3, 2022

Παπαθανάσης: Ο αναπτυξιακός νόμος δίνει ισόρροπη ανάπτυξη στην περιφέρεια

03/02/2022        

  Ακολουθήστε μας στα Social Media

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €  

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Αποτελέσματα και επιτυχίες υποβολών περιόδου 2021 – 2022, ILF consulting
Θέλετε δωρεάν προέλεγχο και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης; Click εδώ.
Δωρεάν Καταχώρηση βιογραφικού με καταγραφή του βιογραφικού σας με ΒΙΝΤΕΟ, για προώθηση στην Αγορά Εργασίας
 
 

Για αναπτυξιακό εργαλείο που θα δώσει ισχυρή ανάπτυξη κυρίως στην περιφέρεια έκανε λόγο μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο αναπληρώτης υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

«Το 97% των πόρων θα πάει στην περιφέρεια. Για πρώτη φορα θα έχουμε ισόρροπη ανάπτυξη στις περιφερειακές ενότητες καθώς προσδιορίζουμε το κάθε ποσό που θα πάει στην κάθε περιφέρεια», τόνισε ο κ. Παπαθανάσης.

Όπως εξηγήσε προβλέπονται και επιχορηγήσεις και φορολογικές απαλλαγές, επισημαίνοντας ότι είναι διαφορετικές οι επιχορηγήσεις ανάλογα με τους δήμους.

Παραδείγματα

«Για παράδειγμα, θα πάρει τα πιο ψηλά ποσοστά επιχορήγησης η Μεγαλόπολη, η Δυτική Μακεδονία και η Θράκη για πρώτη φορά διότι θέλουμε να φέρουμε επιχειρήσεις σε αυτές τις περιοχές», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση έαν πρόκειται για μικρή ή πολύ μικρή επιχείρηση στην Τρίπολη, θα πάρετε 60% έαν το επενδυτικό σχέδιο είναι ενός εκατομμυρίου, δηλαδή 600.000 ευρώ από την πολιτεία.

Για μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση στην Τρίπολη προβλέπεται φορολογική απαλλαγή.

Ειδικότερα, από 100.000 ευρώ για τα σχέδια που υποβάλλουν πολύ μικρές ή μικρές επιχειρήσεις, είτε σε Πελοπόννησο ή Βόρειο Αιγαίο ( η στήριξη φτάνει το 70%) ή στη Θράκη.

Όπως διευκρίνησε ο κ. Παπαθανάσης η μόνη περίπτωση για να πάρει μια μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση επιχορήγηση είναι να πάει στη Θράκη, Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη.

Η περιφέρεια θα πάρει το 97% όλων των χρημάτων, επανέλαβε ο κ. Παπαθανάσης επισημαίνοντας ότι «ενισχύεται ο μικρός».

«Ο μικρός παίρνει επιχορήγηση και το υπόλοιπο είτε θα είναι ιδία συμμετοχή ή και στο σύνολο σε τραπεζικό δανεισμό.Δεν θα μπορέσει ωστόσο να πάει σε τραπεζικό λογαριασμό έαν έχει πάρει χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης. Για να έχει την επιχορήγηση και να πάρει και δάνειο από το Ταμείο, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 20% ιδία συμμετοχή», κατέληξε.

 

 

 

 

 

 

πηγή; .insider.gr

 

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδώ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com