20/12/2021
Ακολουθήστε μας στα Social Media
Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση
Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms
Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Θέλετε δωρεάν προέλεγχο και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης και δανειοδότησης;
ΕΣΠΑ 2022: Έρχονται νέα και γενναία προγράμμα ΕΣΠΑ 2022. Πότε θα εγκριθούν, ποιές δραστηριότητες καλύπτουν.
Την εκτίμηση ότι μέχρι τέλη Μαρτίου με μέσα Απριλίου θα έχουν εγκριθεί τα ελληνικά προγράμματα του ΕΣΠΑ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέφρασε ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Ανάπτυξης και διευθυντής της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Ιωάννης Φίρμπας.
Συγκεκριμένα μιλώντας σε ενημερωτική ημερίδα για τα χρηματοδοτικά Προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και οι ευκαιρίες για τους δήμους, που διοργάνωσαν η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), ο κ. Φίρμπας επισήμανε: «το ΕΣΠΑ εγκρίθηκε πρώτο από όλες τις χώρες της Ένωσης ήδη από τον Ιούλιο. Σήμερα έχει υποβληθεί το σύνολο των προγραμμάτων επίσημα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είμαστε ίσως η μοναδική χώρα από την Ευρώπη και βρισκόμαστε σε διαδικασία επίσημης διαβούλευσης. Αισιοδοξούμε ότι μέχρι τέλη Μαρτίου με Απρίλιο θα έχουμε και εγκεκριμένα τα προγράμματα».
Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στις αυτοδιοικήσεις πρώτου και δευτέρου βαθμού να συμμετέχουν στη διαβούλευση και σε όλες τις διαδικασίες υλοποίησης των προγραμμάτων.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Φίρμπας ανέφερε ότι υπάρχουν αυξημένοι πόροι για τα ΠΕΠ κατά 25% σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο ενώ γνωστοποίησε ότι σχεδιάζεται η δημιουργία ενός μηχανισμού για την βελτίωση της διοικητικής ικανότητας υλοποίησης των έργων. Το ζήτημα αυτό, όπως διευκρίνισε, θα είναι αντικείμενο διαβούλευσης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Απόστολος Τζιτζικώστας επισήμανε ότι τα επόμενα χρόνια θα εισρεύσουν στην οικονομία μας πόροι ύψους 70 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ μαζί με τους πόρους από τον ιδιωτικό τομέα θα φτάσουν το ποσό των εκατό δισεκατομμυρίων ευρώ
Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης
H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .
Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες
Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι
ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδώ
Εδώ, Δίνουμε Λύση