Επιδόματα – αποζημιώσεις – ενισχύσεις: Ποιοι θα μοιραστούν 3 δισ. ευρώ έως το τέλος Φεβρουαρίου

Πώς θα γίνουν οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων για τον Ιανουάριο
January 19, 2021
Οι 7 ρυθμίσεις για τα ακίνητα και οι μεταβολές στον ΕΝΦΙΑ
January 19, 2021

Επιδόματα – αποζημιώσεις – ενισχύσεις: Ποιοι θα μοιραστούν 3 δισ. ευρώ έως το τέλος Φεβρουαρίου

19/01/2021

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €  

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

Θέλετε δωρεάν και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης;

Κάντε click εδώ

 

 

Ρευστότητα ύψους 3 δισ. ευρώ “ρίχνει” στην αγορά η κυβέρνηση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου με την καταβολή των αποζημιώσεων σε μετρητά στους ιδιοκτήτες ακινήτων για τα “κουρεμένα” ενοίκια τριών μηνών, τον 5ο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής ύψους 1, 5 δισ. ευρώ, το επίδομα θέρμανσης, τα αναδρομικά στους κληρονόμους, την επέκταση για δυο μήνες του επιδόματος ανεργίας, την αποζημίωση των 534 ευρώ που κοστίζει στο δημόσιο περί τα 600 εκατ. ευρώ, τις επιδοτούμενες δόσεις δανείων πρώτης κατοικίας με το πρόγραμμα “Γέφυρα”. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Οικονομικών:

Ιδιοκτήτες Ακινήτων

Ήδη πιστώθηκε το ποσό των 15,3 εκατ. ευρώ πιστώθηκε χθες στους λογαριασμούς 137.049 ιδιοκτητών ακινήτων, με το οποίο το Κράτος καλύπτει το 50% της μείωσης του μισθώματος για τον μήνα Νοέμβριο. Οι δικαιούχοι σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών θα δουν την πίστωση στους λογαριασμούς που έχουν δηλώσει στο Taxisnet έως το βράδυ, ανάλογα με τις ροές πίστωσης της κάθε τράπεζας.

Οπως τονίζεται θα ακολουθήσουν και άλλες πληρωμές τις επόμενες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των στοιχείων που έχουν υποβληθεί. Σημειώνεται ότι το ποσό που καταβάλλεται στους ιδιοκτήτες από το Κράτος δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία εισοδήματος, δεν υπόκειται σε οποιονδήποτε φόρο, τέλος, εισφορά ή άλλη κράτηση υπέρ του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένης και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, είναι ανεκχώρητο και ακατάσχετο στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων. Τον Φεβρουάριο θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των ιδιοκτητών τα μειωμένα ενοίκια του Δεκεμβρίου (αποζημίωση 50% επί των απωλειών) και του Ιανουαρίου (αποζημίωση 80% επί του μισθώματος).

Επιστρεπτέα προκαταβολή

Είναι εξαιρετικά πιθανό εντός της εβδομάδας να ξεκινήσουν οι πληρωμές των δικαιούχων του πέμπτου κύκλου της επιστρεπτέας προκαταβολής. Μέχρι το τέλος του μήνα (ενδεχομένως κάποιες πληρωμές να πραγματοποιηθούν και τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου) θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς περί τα 1,5 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι τα 750 εκατ. ευρώ δεν επιστρέφονται. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων και ηδη έχουν υποβληθεί περισσότερες από 650.000 αιτήσεις. Ανάλογα με τον τελικό αριθμό των δικαιούχων θα προκύψει και το ανώτατο ποσό που θα λάβει κάθε επιχείρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση που θα εκδοθεί τις επόμενες μέρες εξετάζεται εφόσον γίνουν δεκτές και οι 650.000 αιτήσεις να κατέβει το ανώτατο ποσό στα 100.000 ευρώ.

Αναστολές συμβάσεων

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η καταβολή των αποζημιώσεων ειδικού σκοπού ύψους 534 εκατ. ευρώ μηνιαίως, και το πρώτο 10ημερο του επόμενου μήνα θα καταβληθούν οι αναστολές του Ιανουαρίου.

Κληρονόμοι

Στις 10 Φεβρουαρίου 2021 θα καταβληθούν τα ποσά στους δικαιούχους που έχουν υποβάλει οριστικά την αίτηση με όλα τα ζητούμενα πιστοποιητικά και έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η επεξεργασία του αιτήματος.

Πηγή : (ΤΡ 19/1/21)

 

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδώ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com