12/10/2020
Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση
Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης
H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .
Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.
Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms
Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Με νέα δεδομένα θα λειτουργεί πλέον από τη Δευτέρα η εστίαση, βάσει της επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζει κάθε περιοχή και σύμφωνα με τα μέτρα τα οποία προβλέπονται στον διαδραστικό χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας στο covid19.gov.gr που τέθηκε σε λειτουργία την Παρασκευή.
Έτσι πέρα από τα μέτρα που ισχύουν ήδη για όλα τα καταστήματα εστίασης και αφορούν στην τήρηση των αποστάσεων των τραπεζιών, όχι όρθιοι και χρήση μάσκας από το προσωπικό, πλέον το ωράριο λειτουργίας και ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι, διαφοροποιούνται ανά περιοχή. Σημειώνεται παράλληλα ότι από τη Δευτέρα σε ολόκληρη τη χώρα μπαίνει ωράριο λειτουργίας για εστιατόρια και μπαρ ακόμη και σε περιοχές που βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο επικινδυνότητας καθώς μετά τη 1 το βράδυ θα κατεβάζουν ρολά.
Παραμένει το ωράριο στην Αθήνα, παρατείνεται μισή ώρα στη Θεσσαλονίκη
Με την Αττική να κατατάσσεται στο επίπεδο 3 με βάση την επιδημιολογική της εικόνα, το ωράριο λειτουργίας θα παραμείνει έως έχει και τα καταστήματα της πρωτεύουσας θα συνεχίσουν να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα. Στη Θεσσαλονίκη αντίθετα το ωράριο παρατείνεται κατά μισή ώρα σε σχέση με ό,τι ίσχυε και τα μαγαζιά θα κλείνουν στις 12.30.
Αναλυτικά σύμφωνα με όσα προβλέπονται:
- Για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 1 (ετοιμότητας) τα καταστήματα εστίασης θα μένουν κλειστά από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί ενώ 6 άτομα θα είναι ο μέγιστος αριθμός ανά τραπέζι. Η πληρότητα θα φτάνει το 80% (ανοικτός – κλειστός) της ωφέλιμης επιφάνειας.
- Στις περιοχές που ανήκουν στο επίπεδο 2 (επιτήρησης) τα εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ θα κλείνουν στις 12.30 το βράδυ και έως τις 5 το πρωί. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι θα είναι τα 6 ενώ η πληρότητα θα φτάνει το 65% της ωφέλιμης επιφάνειας.
- Τέλος στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης) τα καταστήματα εστίασης θα κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί και ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι είναι τα 4. Η πληρότητα θα φτάνει το 50% της ωφέλιμης επιφάνειας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κλάδος της εστίασης είναι από τους βαρύτατα πληττόμενους της πανδημίας του κορωνοϊού με την πτώση του τζίρου να φτάνει το 60% συνολικά.
Ο περιορισμός του ωραρίου που συνετέλεσε τους τελευταίους μήνες, όπως επισημαίνουν φορείς του κλάδου, στην περαιτέρω μείωση σε σχέση με το καλοκαίρι, είχε προκαλέσει από την αρχή την έντονη αντίδραση των ιδιοκτητών εστιατορίων, καφέ και μπαρ, οι οποίοι υποστήριζαν ότι εφόσον τα μέτρα προστασίας, όπως αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών και καθόλου όρθιοι στα μαγαζιά, τηρούνταν, δεν χρειαζόταν να κατεβάζουν και ρολά τα μεσάνυχτα.
Παράλληλα ο χειμώνας που έρχεται, προβληματίζει ακόμη περισσότερο τους επιχειρηματίες οι οποίοι εκτιμούν ότι οι καταναλωτές θα διστάζουν να επισκεφθούν τους κλειστούς χώρους κάτι που θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη «βουτιά» στον τζίρο και αργότερα «λουκέτα» και απώλειες θέσεων εργασίας.

Πηγή: (ΚΥ 11/10/20)
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες
Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι
ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση