Οι τελευταίες αλλαγές στα σχέδια εξόδου που θα ανακοινώσει ο Κ. Μητσοτάκης

Παράταση έως 28.4.2020 για τις αιτήσεις των επιχειρήσεων στο myBusinessSupport
April 27, 2020
Κορωνοϊός: Τα χρέη “πνίγουν” νοικοκυριά και επιχειρήσεις
April 27, 2020

Οι τελευταίες αλλαγές στα σχέδια εξόδου που θα ανακοινώσει ο Κ. Μητσοτάκης

27/04/2020

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

 

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες  ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 € 

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

Το άνοιγμα των σχολείων αποτελεί τον μεγαλύτερο γρίφο για την κυβέρνηση όσον αφορά στην ανακοίνωση του σχεδίου σχετικά με την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τελικά την Τρίτη το απόγευμα θα δημοσιοποιήσει, με τηλεοπτικό μήνυμά του, στους πολίτες το γενικό πλαίσιο του συγκεκριμένου πλάνου (θα εξειδικευτεί μετά από τους αρμόδιους υπουργούς), το οποίο -ακόμα και τώρα- δεν έχει οριστικοποιηθεί σε κάθε του λεπτομέρεια.

Η χρυσή τομή για την επανέναρξη των σχολικών μαθημάτων μέχρι και χθες ακόμα δεν είχε βρεθεί, με το σταδιακό άνοιγμα των σχολείων να είναι το επικρατέστερο σενάριο και ενώ προτεραιότητα της κυβέρνησης να αποτελούν η Γ’ Λυκείου και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Πολύ πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο παράτασης της σχολικής χρονιάς με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη της διδακτικής ύλης, ενώ δεν αποκλείεται η επόμενη σχολική χρονιά να αρχίσει νωρίτερα του συνηθισμένου.

Η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας είναι να ανοίξουν τα Λύκεια (11 Μαΐου η Γ’ Λυκείου), με την προϋπόθεση πως η έλευση των μαθητών θα είναι προαιρετική, ανάλογα με τη βούληση των γονέων τους.

Σε ό,τι αφορά το δημοτικό, μία από τις εισηγήσεις θέλει τις μισές τάξεις του Δημοτικού να γίνονται το πρωί και οι άλλες μισές το απόγευμα, εκ περιτροπής, αν και το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να αποφύγει κάτι τέτοιο.

Ειδικά για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, προβληματισμός υπάρχει για το κατά πόσο οι μαθητές του Δημοτικού θα μπορέσουν να τηρήσουν τα υγειονομικά δέοντα, ενώ επιπρόσθετος «πονοκέφαλος» είναι, αν δεν λειτουργήσουν τα σχολεία τους (είναι μία από τις εισηγήσεις όσον αφορά τα δημοτικά) ή αν αργήσουν ακόμα να ανοίξουν, πώς θα επιστρέψουν στις εργασίες τους οι γονείς τους οι οποίοι τώρα δικαιολογούνται με την άδεια ειδικού σκοπού.

Δεύτερη φάση
Είναι το βασικότερο ίσως «αγκάθι» που έχει να αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στο αυριανό του διάγγελμα θα επιχειρήσει να εξηγήσει ότι καθημερινά θα αξιολογούνται τα δεδομένα σε σχέση με την υγεία του πληθυσμού, με την άρση των μέτρων να γίνεται ανά εβδομάδα. Ανά πάσα στιγμή, όπως θα πει, ο σχεδιασμός θα μπορεί να αλλάξει.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα επισημάνει ότι το πέρασμα στη δεύτερη φάση, που είναι η σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και της οικονομικής δραστηριότητας, είναι εφικτό επειδή η πρώτη φάση, δηλαδή η προστασία της δημόσιας υγείας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σχεδόν 1,5 μήνα μετά.

Ο κ. Μητσοτάκης όλο το Σαββατοκύριακο βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τις πολιτικές ηγεσίες των αρμοδίων υπουργείων προκειμένου να ρυθμιστούν οι όποιες εκκρεμότητες.

Ένα ακόμα από τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον πρωθυπουργό είναι ο τουρισμός. Η Ελλάδα, λένε στο Μέγαρο Μαξίμου, θέλει να «εξαργυρώσει» την θετική παγκόσμια εικόνα της στην αντιμετώπιση της πανδημίας, με το να πάρει μεγάλο «κομμάτι» από εκείνους που θα αποφασίσουν να κάνουν διακοπές όχι στις χώρες τους αλλά στο εξωτερικό, σε μια χώρα «υγειονομικά ασφαλή». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σ. Μισέλ να καταρτιστεί ένα πλαίσιο για τις αεροπορικές συνδέσεις.

Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο που θα διευκρινιστούν από τους αρμοδίους υπουργούς όποιες απορίες προκύψουν από το κυβερνητικό σχέδιο για άρση του lockdown, ενώ θα παρουσιαστούν και τα νομοσχέδια του Υπουργείου Περιβάλλοντος και του Υπουργείου Παιδείας, τα οποία κατατίθενται στη Βουλή τις επόμενες μέρες.

 

 

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

 Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com