Πότε θα καταβληθούν αναδρομικά και αυξήσεις σε συνταξιούχους και κληρονόμους – Οι ημερομηνίες – κλειδιά

Πότε δεν συμφέρει η χωριστή φορολογική δήλωση συζύγων
January 13, 2021
Έως 31 Ιανουαρίου οι αιτήσεις επαναπροσδιορισμού υποθέσεων του Νόμου Κατσέλη
January 13, 2021

Πότε θα καταβληθούν αναδρομικά και αυξήσεις σε συνταξιούχους και κληρονόμους – Οι ημερομηνίες – κλειδιά

13/01/2021

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

 

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €  

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

Θέλετε δωρεάν και άμεση ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης;

 

Κάντε click εδώ

 

Το… χρώμα του χρήματος θα δουν το επόμενο τετράμηνο εκατοντάδες χιλιάδες απόμαχοι της δουλειάς, καθώς το καλεντάρι του υπουργείου Εργασίας έως τον Απρίλιο είναι συμπληρωμένο με τρεις σημαντικές πληρωμές που αφορούν σε αναδρομικά αλλά και αυξήσεις στις συντάξεις.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα προγραμματίζεται να γίνει η πληρωμή των αναδρομικών στους κληρονόμους. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εμβόλιμη πληρωμή στους δικαιούχους των αναδρομικών που έχουν υποβάλει πλήρεις φακέλους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος καταβολών τον Μάρτιο, που θα αφορά σε εκείνους που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά έως 28 Φεβρουαρίου. Ο συνολικός αριθμός των συνταξιούχων που απεβίωσαν, οι κληρονόμοι των οποίων δικαιούνται τα αναδρομικά, αγγίζει τους 177 χιλιάδες, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις ο μέσος όρος των αναδρομικών που θα λάβουν οι κληρονόμοι των θανόντων δικαιούχων θα κινείται στην περιοχή των 1.000 ευρώ.


Έως τον Απρίλιο αναμένονται και οι αυξήσεις στους συνταξιούχους με πάνω από 30 έτη ασφάλισης, οι οποίες ισχύουν αναδρομικά από 1η Οκτωβρίου 2019, όταν δηλαδή εκδόθηκε η απόφαση του ΣτΕ. Με δεδομένο ότι οι δικαιούχοι των αυξήσεων δεν έχουν πάρει ακόμα τίποτα, αναδρομικά που έχουν μαζευτεί και τα οποία θα πρέπει να πληρωθούν είναι τουλάχιστον 16 μηνών. Δικαιούχοι είναι περίπου 40.000 συνταξιούχοι που είχαν υποβάλει αίτηση για σύνταξη από 13 Μαΐου και μετά, οι οποίοι θα λάβουν αύξηση στη σύνταξη, που κυμαίνεται κατά μέσο όρο στα 50 ευρώ. Στη λίστα των δικαιούχων είναι και περίπου 50 παλαιοί συνταξιούχοι οι οποίοι είχαν μικρή προσωπική διαφορά και με τους νέους συντελεστές αναπλήρωσης του νόμου Βρούτση μηδενίζουν την προσωπική διαφορά και κερδίζουν μεσοσταθμικά αύξηση 30 ευρώ. Αυξήσεις έως 50 ευρώ (σε πέντε ετήσιες δόσεις) και αναδρομικά θα δουν και περίπου 100.000 παλαιοί απόμαχοι της εργασίας που είχαν αρνητική προσωπική διαφορά με τον ν.4387, δηλαδή τον νόμο Κατρούγκαλου. Δικαιώνονται με νέα μεσοσταθμική αύξηση της τάξης των 40 -50 ευρώ σε πέντε ετήσιες δόσεις ως το 2024.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος και για τις αυξήσεις που δικαιούνται οι συνταξιούχοι που παράλληλα απασχολούνται. Με τον νόμο Βρούτση το καθεστώς γι΄ αυτή την κατηγορία ασφαλισμένων έγινε πιο ευνοϊκό, καθώς το προβλεπόμενο «πέναλτι» έπεσε στο 30% από 60% που προβλεπόταν με βάση το προηγούμενο καθεστώς.

 

Πηγή: eisodima(ΤΕ 13/1/21)

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδώ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com