14/05/2020
Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση
Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης
ΆΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΌΤΗΣΗ
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης
H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .
Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms
Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Περισσότερες δόσεις για την αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο, με στόχο να διευκολυνθούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις, εφόσον το σχέδιο προχωρήσει, θα αποπληρώσουν τον φόρο τους σε 8 μηνιαίες δόσεις (από 6 σήμερα), όπως επίσης και τα νοικοκυριά (αντί των 3 διμηνιαίων δόσεων). Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, οι αποπληρωμές μπορούν να εκτείνονται έως τον Φεβρουάριο του 2021, δεδομένου ότι έως εκείνο το χρονικό σημείο τα σχετικά έσοδα μπορούν να εγγραφούν στον τρέχοντα προϋπολογισμό.
Με βάση τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, μέχρι και χθες είχαν υποβληθεί 494.981 δηλώσεις, ενώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα είχαν υποβληθεί υπερδιπλάσιες και συγκεκριμένα 1.013.323 δηλώσεις. Η χαμηλή ροή ενδεχομένως να αναγκάσει την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να κρατήσει ανοιχτό το σύστημα και μετά τις 30 Ιουνίου, που με βάση τη νομοθεσία ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων.
Ενας από τους λόγους που η κυβέρνηση σχεδιάζει περισσότερες δόσεις έγκειται στο ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο επιχειρήσεις και νοικοκυριά θα βρεθούν αντιμέτωπα με την καταβολή πολλαπλών φόρων που προέρχονται από τις αναστολές που έχουν δοθεί. Προκειμένου, λοιπόν, να μην «πέσουν» όλοι μαζί και κυρίως για να μην καταλήξουν στην τεράστια δεξαμενή με τους απλήρωτους φόρους, σχεδιάζονται περισσότερες δόσεις αλλά και νέα ρύθμιση οφειλών.
«Σίγουρα θα υπάρχει πρόγραμμα ρυθμίσεων των οφειλών που δημιουργήθηκαν εντός της υγειονομικής κρίσης», ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας, σημειώνοντας: «Οταν τελειώσουν οι αναστολές, θα υπάρξουν διευκολύνσεις, την έκταση των οποίων δεν μπορώ να προδικάσω».
Ακίνητα
Μέσα στον Μάιο θα νομοθετηθούν οι φορολογικές ελαφρύνσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που έχασαν μέρος των ενοικίων τους, με το ελληνικό Δημόσιο να κλίνει προς την τακτοποίηση του θέματος φέτος. Αυτό σημαίνει ότι τμήμα του ποσού που θα χάσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα μετατραπεί σε έκπτωση φόρου είτε στον φόρο εισοδήματος είτε στον ΕΝΦΙΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποζημιώσει στο 100% τους ιδιοκτήτες, εκτός και αν πρόκειται για πολύ χαμηλά ποσά. Ο υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας είπε πως θα υπάρξει νομοθεσία «εντός Μαΐου» για διαμοιρασμό του κόστους ιδιοκτητών – κράτους εντός της τρέχουσας χρήσης. Οσον αφορά στην εστίαση, ο υπουργός ανέφερε ότι οι μειώσεις ΦΠΑ σε καφέ, αναψυκτικά, τσάι και σοκολάτα και όποια άλλα φορολογικά μέτρα αποφασισθούν για τη στήριξη τουρισμού και εστίασης θα έχουν αρχική περίοδο ισχύος στο τετράμηνο Ιουνίου – Σεπτεμβρίου, με δυνατότητα επανεξέτασης στη συνέχεια.
Ερωτηθείς για τα κεφάλαια του ESM ο κ. Σταϊκούρας τόνισε πως, με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει λόγος προσφυγής στην πιστωτική γραμμή του ESM, προσθέτοντας πως διαχειριζόμαστε με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου, ώστε να μην ακουμπήσουμε, όπως είπε, τα 15,7 δισ. ευρώ των «κλειδωμένων» κεφαλαίων του ESM.
Τα κεφάλαια αυτά θεωρούνται ως εγγύηση για την απρόσκοπτη συνέχιση της πρόσβασης του ελληνικού Δημοσίου στις αγορές. Ομως, ο υπουργός άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για τη συνέχεια όσον αφορά σε πιθανή ανάγκη προσφυγής στα νέα δάνεια του ESM, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει το 2021 και το 2022» και υπενθυμίζοντας ότι αυτά τα κεφάλαια είναι διαθέσιμα για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης έως και το τέλος του 2022.
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες
Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι
ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση