16/12/2019
Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση
Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης
H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .
Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590
Ο προϋπολογισμός του ΕΦΚΑ για το 2020 περιλαμβάνει πρόβλεψη για σημαντική εξόφληση από τον Φορέα των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του κλάδου υγείας των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ.
Για πρώτη φορά στο αρχικό σχέδιο του προϋπολογισμού γίνεται πρόβλεψη πιστώσεων για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων μέχρι 31.12.11, ύψους 212 εκατομμυρίων ευρώ.
Από το ποσό αυτό έχουν εκπληρωθεί υποχρεώσεις κατά τα έτη 2017-2018 συνολικού ποσού 19 εκ. €, ενώ για το 2019 εκτιμάται εξόφληση ποσού 14 εκ. €.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το Dimosio.gr, η διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ αναφέρει στις επισημάνσεις της για τον προϋπολογισμό του 2020 ότι, επειδή ο στόχος για το 2020 είναι η εξόφληση 145 εκατομμυρίων ευρώ για την κατηγορία των ληξιπρόθεσμων κλάδου υγείας, έχουν εγγραφεί πιστώσεις ανάλογου ενδιαφέροντος και για το λόγο αυτό παρουσιάζεται σημαντική απόκλιση τόσο σε σχέση με τις εκτιμήσεις έτους 2019, όσο και με τα προσωρινά απολογιστικά στοιχεία έτους 2018.
Παράλληλα, στο σχέδιο του προϋπολογισμού 2020 συμπεριλήφθηκαν και οι εκκρεμείς δεσμεύσεις υποχρεώσεων σε τρίτους λειτουργικών δαπανών, συμπεριλαμβανομένης και της δαπάνης για την κατασκηνωτική περίοδο έτους 2019, καθώς και δαπάνης για επιδόματα ασθένειας του π. ΤΑΥΤΕΚΩ συνολικού ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες
Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι
ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση