Χρηματοδοτικές λύσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης συζητούν το ΥπΑΑΤ και οι τράπεζες. 01/03/2019

Σήμερα Παρασκευή 01/03 ζωντανά ο Αργυρός Γιάννης στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη , CRETA TV
March 1, 2019
Οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα μειωμένης εργοδοτικής εισφοράς κύριας σύνταξης για μισθωτούς ως 25 ετών. 01/03/2019
March 1, 2019

Χρηματοδοτικές λύσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης συζητούν το ΥπΑΑΤ και οι τράπεζες. 01/03/2019

01/03/2019

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

 

 

 

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

 

 

 

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες  ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρηματοδοτικές λύσεις για την απρόσκοπτη υλοποίηση των Σχεδίων Βελτίωσης συζήτησε ο ΥπΑΑΤ, Σταύρος Αραχωβίτης, με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών

Τις δυνατότητες χρηματοδοτικών λύσεων έτσι ώστε να υλοποιηθούν χωρίς προβλήματα όσα Σχέδια Βελτίωσης εγκριθούν μετά την αξιολόγηση των υποψηφίων των δράσεων 4.1.1 και 4.1.3 («Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και «Yλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος») συζήτησαν σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γιώργος Αποστολάκης, συνεργάτες του Υπουργού και τριμελής αντιπροσωπεία της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

«Μετά την απώλεια της Αγροτικής Τράπεζας, που ήταν ο βασικός χρηματοδότης του πρωτογενούς τομέα, υπήρξε ένας περιορισμός των δανείων προς τους αγρότες», επεσήμανε ο κ. Αραχωβίτης εξηγώντας ότι «αυτό μας δημιούργησε πολλά ζητήματα. Ένα από αυτά ήταν το γεγονός ότι τα προηγούμενα Σχέδια Βελτίωσης οδηγήθηκαν σε υποαπορρόφηση. Πολλά εγκεκριμένα Σχέδια Βελτίωσης, που περίμεναν τον δανεισμό ή τη διευκόλυνση της εξόφλησης των τιμολογίων, δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν.»

Μάλιστα, έθεσε το ερώτημα στους εκπροσώπους των τραπεζών εάν θα μπορούσε να γίνει διευκόλυνση στην αποπληρωμή του επενδυτικού σχεδίου (από τις τράπεζες) με εγγύηση την εγκεκριμένη επιδότηση που αναλογεί στους κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, δηλαδή το 50% ή το 60% της επένδυσης κατά περίπτωση. Η απάντηση των εκπροσώπων της Ένωσης ήταν ότι θα πρέπει να εξεταστεί το ζήτημα μαζί με τις διοικήσεις των τραπεζών, καθώς και να υπολογιστεί στο κόστος ο χρόνος αποπληρωμής του κεφαλαίου από το Δημόσιο. Επίσης, πρότειναν να υπάρξει διαμεσολάβηση ενός φορέα, όπως το ΕΤΕΑΝ (Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης), μεταξύ των δανειοληπτών και των τραπεζών, που θα παρέχει ένα εξειδικευμένο χρηματοδοτικό εργαλείο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του επενδυτή-αγρότη.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί μία συνάντηση στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη, όπου παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες δημιουργίας ενός τέτοιου χρηματοδοτικού εργαλείου μέσα από τις δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

 

 

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

 Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com