Χρηματοδότηση 11,18 εκατ. ευρώ για νέα έργα στην Στερεά Ελλάδα από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

Έως το τέλος Απριλίου η επικαιροποίηση της νομοθεσίας για τις Α.Ε.
March 26, 2018
Νέα ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων στην πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας
March 26, 2018

Χρηματοδότηση 11,18 εκατ. ευρώ για νέα έργα στην Στερεά Ελλάδα από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

26/03/2018

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

 

 

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

 

 

 

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

 

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

 

Για περισσότερες πληροφορίες  ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

Ή ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές και Χρηματοδοτικά εργαλεία για : Ιδιώτες – Επιχειρήσεις – ΜΚΟ – ΚΟΙΝΣΕΠ – Ιδρυμάτων – Συλλόγων – Δήμων – Ν.Π.Δ.Δ. – Ν.Π.Ι.Δ. κ.α  >

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρηματοδότηση 11,18 εκατ. ευρώ για νέα έργα στην Στερεά Ελλάδα από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

Την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με 11,18 εκατ. ευρώ από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ενέκρινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Τα νέα έργα περιλαμβάνουν:

• την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου στη Λαμία για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών (κολυμβητικών/αγωνιστικών) της ευρύτερης περιοχής, καθώς θα είναι το μοναδικό κλειστό κολυμβητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Το έργο αφορά στην κατασκευή του κολυμβητηρίου, των βοηθητικών χώρων και μέρος του περιβάλλοντος χώρου (προϋπολογισμός: 9,5 εκατ. ευρώ).

• την βελτίωση τμήματος της επαρχιακής οδού Σπερχειάδας-Λευκάδας με την κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων, ο πρώτος στην έξοδο προς Λευκάδα στο ύψος του σχολικού συγκροτήματος Σπερχειάδας και ο δεύτερος στη διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου με την οδό προς οικισμό Κλωνί (προϋπολογισμός: 330.000 ευρώ).

• την ανάπλαση της δημοτικής κοινότητας Δομοκού του Δήμου Δομοκού. Το έργο περιλαμβάνει την βελτίωση υποδομών, την διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας και πεζοδρομίων για συνολικό μήκος περίπου 780μ (προϋπολογισμός: 1 εκατ. ευρώ).

• την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του κτιρίου σκευοφυλακίου της Ιεράς Μονής Αγάθωνος και συμπληρωματικές εργασίες αποπεράτωσης του κτιρίου (προϋπολογισμός: 350.000 ευρώ).

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, δήλωσε:

«Στηρίζουμε έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες με έργα υποδομών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών. Σε διαβούλευση με τους τοπικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους και χρηματοδοτούμε έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών».

Από το Γραφείo Τύπου

 

 

 

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

 

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι\

 

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com