Παράταση δύο εβδομάδων έδωσε σήμερα Παρασκευή η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στη προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων χρεών έως και σε 100 δόσεις.

Ευρωπαϊκό Πρόγραµµα LIFE: Αφορά την δράση για το κλίμα και το περιβάλλον. Πρόσκληση υποβολής προτάσεων 2016
June 26, 2015
κόκκινα δάνεια
Νέα επιτυχία της ILF consulting στο χειρισμό υπόθεσης υπερχρεωμένου δανειολήπτη : Μείωση κατά 83% στις μηνιαίες δόσεις
June 26, 2015

Παράταση δύο εβδομάδων έδωσε σήμερα Παρασκευή η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στη προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων χρεών έως και σε 100 δόσεις.

26/06/2015

 Υπηρεσία διαχείρισης οφειλών δημοσίου

Έλα να φτιάξουμε μαζί με το αρμόδιο τμήμα υπηρεσιών μας το φάκελο για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ για να δεις την προσφορά λογιστικής  υποστήριξης  

Ζήτα Προσφορά Λογιστικής Υποστήριξης

 

Με τροπολογία που κατέθεσε στο νομοσχέδιο «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα» η κ. Βαλαβάνη επέκτεινε έως τις 15 Ιουλίου 2015 τη δυνατότητα υπαγωγής στην ευνοϊκή ρύθμιση.

Το υπουργείο Οικονομικών αποσαφήνισε πως η ημερομηνία  αυτή  αποτελεί την τελική, καταληκτική ημερομηνία της ρύθμισης.

Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στα χιλιάδες μηνύματα πολιτών, που κατέκλυσαν το υπουργείο Οικονομικών τις τελευταίες ημέρες και στην ανάγκη διευκόλυνσης της φορολογικής διοίκησης, στην οποία εκκρεμούν χιλιάδες υποθέσεις σε διάφορες  φάσεις ελέγχου, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ένταξη  στην ρύθμιση τουλάχιστον όσων απ’ αυτές βρίσκονται  στη τελική φάση.

«Η μέχρι σήμερα εξαιρετική ανταπόκριση,  με τους 750.000 φορολογούμενους, κυρίως φυσικά πρόσωπα αλλά και επιχειρήσεις, οι οποίοι έθεσαν σε ρύθμιση  ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 5,25 δισ. ευρώ, αποτελεί  ένδειξη  επίσης της εμπιστοσύνης ευρύτερων στρωμάτων του λαού ότι μπορεί να υπάρξει  ένα μέλλον διαφορετικό από την σημερινή κατάσταση προς όφελος της εργαζόμενης πλειοψηφίας της κοινωνίας και της χώρας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικές μας υπηρεσίες                                           

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF συμβούλων

Τax Solutions-Λογιστικές Υπηρεσίες

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ενεργά Προγράμματα επιδοτήσεων Δημόσιων Οργανισμών, Φορέων – Πιστοποίηση Οργανισμών, Μ.Κ.Ο. και Συλλόγων

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση.

 

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com