27/06/2018
Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης
Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης
H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .
Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες
Τη Δευτέρα 2/7/2018 ξεκινούν τα προγράμματα του Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, των εκδρομών, καθώς και της δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου και βιβλίων από τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ για το 2018.
Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων θα μπορούν να προσέρχονται από τις 2/7/2018 στα ΚΕΠ όλης της χώρας ώστε να παραλαμβάνουν τα Δελτία τους.
Τα ονόματα των κληρωθέντων δικαιούχων, οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεων (παρόχων) για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.