Έρχονται δύο ΕΝΦΙΑ μέσα σε 6 μήνες!

Επιπλέον-45.100-δικαιούχοι-του-Κοινωνικού-Εισοδήματος-Αλληλεγγύης-τον-Απρίλιο.
Έρχεται νέα αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για επαγγελματίες και αγρότες
May 3, 2017
Η-Ευρώπη-στην-Περιοχή-μου-2017
Η Ευρώπη στην Περιοχή μου, 2017
May 3, 2017

Έρχονται δύο ΕΝΦΙΑ μέσα σε 6 μήνες!

λογιστές αθηνών

03/5/2017

Για νέα και επικυρωμένη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

 
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )
Δωρεάν έλεγχος δυνατοτήτων επιδότησης
 
Τη διατήρηση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων ώστε να αποδίδει στα κρατικά ταμεία έσοδα ύψους 2,65 δισ. ευρώ κάθε χρόνο τουλάχιστον μέχρι το 2019 και τη μικρή μείωση του ποσού που αποδίδει κατά 200 εκατ. ευρώ ή κατά 7,5% από το 2020, εάν και εφόσον μέχρι τότε έχουν ξεπεραστεί οι υπερφιλόδοξοι στόχοι του Κρατικού Προϋπολογισμού για πρωτογενήπλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ κάθε χρόνο, προβλέπει τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα.
Από το 2018 πάντως ο ΕΝΦΙΑ θα καταλογίζεται από τον Μάρτιο -6 μήνες νωρίτερα μέσα στο έτος- και θα υπολογίζεται επί φορολογητέων αξιών προσαρμοσμένων στα επίπεδα των πραγματικών τιμών της κτηματαγοράς και όχι επί των σημερινών αντικειμενικών αξιών.
Ουσιαστικά, περισσότεροι από 7 εκατ. φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν από το φθινόπωρο του 2017 έως και την άνοιξη του 2018 δύο απανωτούς ΕΝΦΙΑ!
 

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας, Πατήστε ΕΔΩ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com