

09/01/2019
Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης
Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης
H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν το δυναμικό της .
Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες
Η Πολιτική Επιτροπή, που έχει την ευθύνη παρακολούθησης, ελέγχου και αξιολόγησης της διαδικασίας υλοποίησης της Ολιστικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής, συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη 8 Μαΐου 2019, υπό το συντονισμό του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, και τη συμμετοχή των Υπουργών, Έφης Αχτσιόγλου, Χριστόφορου Βερναρδάκη, Γιώργου Σταθάκη, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Αλέξη Χαρίτση. Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος ακόμα, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, Δημήτρης Παπαγιαννάκος, η Γενική Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, Έλενα Παπαδοπούλου, καθώς και οι Παναγιώτης Κορκολής, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) και Λόης Λαμπριανίδης, Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου εφαρμογής της Στρατηγικής με στόχο:
Α) Την αξιολόγηση της έως τώρα πορείας, σύμφωνα με την 1η Έκθεση Πεπραγμένων που εκπόνησε η Γενική Γραμματεία Συντονισμού.
Β) Την παρουσίαση του οδικού χάρτη ενεργειών για το πρώτο εξάμηνο του 2019.
Η Πολιτική Επιτροπή διαπίστωσε πως η υλοποίηση της Στρατηγικής εξελίσσεται με ικανοποιητικό τρόπο και αυτό αντανακλάται και στις θετικές μακροοικονομικές εξελίξεις που καταγράφηκαν το 2018 σε όλα τα επίπεδα (ΑΕΠ, ανεργία, απασχόληση, εξαγωγές κ.ά.).
Η Πολιτική Επιτροπή τόνισε ότι Αναπτυξιακή Στρατηγική λειτουργεί ως οδοδείκτης για την πορεία της οικονομίας τα επόμενα χρόνια και συνδέεται ευθέως με τρεις σε εξέλιξη διαδικασίες:
Στο πλαίσιο αυτό, η Πολιτική Επιτροπή αποφάσισε: