Υπ. Εργασίας: Στόχος η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας τον Αύγουστο του 2018

Διασταύρωση Ε9 και Κτηματολογίου
February 14, 2018
Ανακοινώθηκε η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Νεοφυής επιχειρηματικότητα» λόγω της ένταξης επιπλέον 117 πράξεων.
February 14, 2018

Υπ. Εργασίας: Στόχος η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας τον Αύγουστο του 2018

14/02/2018

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

 

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

 

Για περισσότερες πληροφορίες  ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

 

Στη δημοσιότητα δόθηκε η με Αριθ. πρωτ.: οικ.9385/3491 απόφαση του Υπουργείου Εργασίας με θέμα «Σύστημα Διοίκησης με Στόχους – Καθορισμός των Στρατηγικών Στόχων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το έτος 2018».

Με την παρούσα απόφαση καθορίζονται οι στρατηγικοί στόχοι του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το έτος 2018 ως εξής:

  1. Η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας τον Αύγουστο του 2018 και η παρακολούθηση για την εφαρμογή των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων σε όλα τα επίπεδα.
  2. Η ανάπτυξη πολιτικών και δράσεων για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας και κάθε μορφής παραβατικότητας στους χώρους εργασίας.
  3. Η ανάπτυξη ενεργητικών πολιτικών για την ένταξη στην αγορά εργασίας και την προώθηση σταθερών, ποιοτικών και πλήρους απασχόλησης θέσεων εργασίας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
  4. Η παρακολούθηση και υποστήριξη της λειτουργίας του ενιαίου οργανωτικού μοντέλου του ασφαλιστικού συστήματος (Ε.Φ.Κ.Α.) για την πιο γρήγορη, πιο αποτελεσματική και φιλική προς τους ασφαλισμένους παροχή υπηρεσιών.
  5. Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου, με την εφαρμογή των στρατηγικών στόχων του Πιλοτικού Προγράμματος «Ανάκτηση των Ακινήτων του Κέντρου της Αθήνας-Αξιοποίηση με όρους Κοινωνικής Ανταπόδοσης» του ΥΠ.Ε.Κ.Α.Α. Σταδιακή ολοκλήρωση των ανακοινωθέντων κύκλων προσκλήσεων/αξιοποίησης ως πιλοτικού έργου στα όρια του Δήμου Αθηναίων και σταδιακή επέκταση του Προγράμματος σε αστικά κέντρα της Επικράτειας.
  6. Η καθιέρωση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ένταξης για όλες τις κατηγορίες των πολιτών που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του κοινωνικού αποκλεισμού ιδιαίτερα των παιδιών και των ευάλωτων ομάδων.
  7. Η αυστηροποίηση των διαδικασιών συμφιλίωσης και διαμεσολάβησης για την αντιμετώπιση προβλημάτων εργοδοτικών αυθαιρεσιών στον χώρο της εργασίας.
  8. Η ανάπτυξη πολιτικών και δράσεων προσαρμογής των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στην αλλαγή και στις επιπτώσεις της κρίσης, με προγράμματα επιχειρησιακής αναδιάρθρωσης, καινοτομίας και επιμόρφωσης των εργαζομένων.
  9. Η ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΣσυτΥΑΕ) βάσει των προτεραιοτήτων της Εθνικής Στρατηγικής για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.
  10. Η ανάπτυξη Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία προς όφελος του πολίτη.
  11. Η ανάπτυξη Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά.
  12. Η καθιέρωση συστημάτων διοικητικού εκσυγχρονισμού και μεθόδων στρατηγικού σχεδιασμού σε όλα τα πεδία αρμοδιότητας του Υπουργείου για την αξιοποίηση των υποδομών που διαθέτει αυτό και οι εποπτευόμενοι φορείς του, προς όφελος των πολιτών.
  13. Η συστηματική παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, συμβουλών και πληροφόρησης για εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά και προνοιακά ζητήματα.

 

 

 

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

 

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

 

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com