ΥΠΟΙΚ: Δεύτερη ευκαιρία για αναβίωση των 120 δόσεων

Επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι
December 2, 2020
ΟΑΕΔ: Τα 7 ανοικτά προγράμματα που επιχορηγούν μισθό και εισφορές
December 2, 2020

ΥΠΟΙΚ: Δεύτερη ευκαιρία για αναβίωση των 120 δόσεων

02/12/2020

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

Ενοικίαση Γραφείων / Φορολογικές Έδρες / Υπηρεσίες Θερμοκοιτίδας / Αίθουσες Εκθέσεων – Σεμιναρίων – Meeting rooms 

Φορολογικές Έδρες (Virtual office) από 29,00 €  

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

Παράταση σχεδιάζουν να δώσουν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο αναπληρωτής υπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος, στη διορία πληρωμής της δόσεως Νοεμβρίου που έληξε χθες βράδυ, προκειμένου να μπορέσουν να ενταχθούν ξανά στις 100 ή 120 δόσεις χιλιάδες φορολογούμενοι που έχασαν τη ρύθμιση λόγω κορωνοϊού.

Ο λόγος που θα δοθεί παράταση είναι ότι η πλατφόρμα για υπαγωγή εκ νέου στις 100 ή 120 δόσεις άνοιξε την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου. Και αυτό σημαίνει ότι φορολογούμενοι που είχαν ήδη παρατήσει την ρύθμιση επειδή έχασαν δόσεις από τον Μάρτιο και μετά, είχαν ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούν και να μπορέσουν να καταβάλουν μέχρι και χθες την δόση Νοεμβρίου, ώστε να μπουν ξανά στο πρόγραμμα τμηματικής διευκόλυνσης για να πληρώνουν κάθε μήνα μετά την δόση τους, σαν να μην είχαν απολέσει την ρύθμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών θα καταθέσει διάταξη που θα δίνει ικανό χρόνο τουλάχιστον 10 ημέρες ή και έως 1 μήνα στους φορολογουμένους για να πληρώσουν μέσα στον Δεκέμβριο τις δόσεις Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Σε τέτοια περίπτωση, οι δόσεις που χάθηκαν από Μάρτιο και μετά θα καταβληθούν όταν τελειώσουν οι 100 ή 120 δόσεις αντίστοιχα, στους επόμενους μήνες και σαν επιπλέον δόσεις, όσες και αυτές που χάθηκαν.

Πέτσας: Ρύθμιση σε 120 δόσεις και για τα χρέη της πανδημίας Στο μεταξύ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της Καθημερινής ότι έρχεται ρύθμιση των χρεών της πανδημίας σε 120 δόσεις. Πρόκειται για χρέη που δημιουργήθηκαν την περίοδο της πανδημικής κρίσης και για τα οποία εξετάζεται να μπουν και αυτά μελλοντικά σε καθεστώς ρύθμισης. «Δεν θα αφήσουμε αυτό να γίνει χιονοστιβάδα. Θα έχουμε 120 και περισσότερες δόσεις για να πατήσουν στα πόδια τους», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας ότι δόθηκε προτεραιότητα στην υγεία με μέτρα που έχουν σαφές αρνητικό αποτύπωμα και πως η πολιτεία θα είναι δίπλα για να στηρίξει όσους πλήττονται.

 

Πηγή : (ΤΡ 1/12/20)

 

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com