Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαμορφωθεί στην τελική μορφή του το νομοσχέδιο συλλογικών διαπραγματεύσεων και κατώτατων αποδοχών

Πρόγραμμα επιδότησης Leader αλιείας Ηπείρου
April 15, 2015
Ηλεκτρονικά η αίτηση υπαγωγής στη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Ο.Γ.Α.
April 16, 2015

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαμορφωθεί στην τελική μορφή του το νομοσχέδιο συλλογικών διαπραγματεύσεων και κατώτατων αποδοχών

16/04/2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Μετά από πέντε χρόνια «σιωπής», πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τριμερής συνάντηση με θέμα τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για το θεσμικό πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων και των κατώτατων αποδοχών.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας συζήτησε για τους βασικούς άξονες των δρομολογούμενων αλλαγών με αντιπροσωπείες των ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΣΕΤΕ. Στη διαδικασία, που χαιρετήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες, υπήρξε χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων και παρατηρήσεων. Ορισμένες από τις Οργανώσεις που συμμετείχαν επιφυλάχθηκαν να καταθέσουν περισσότερο λεπτομερείς θέσεις τις επόμενες ημέρες, αφού δουν και τις συγκεκριμένες διατάξεις.

Ο υπουργός Εργασίας κ. Πάνος Σκουρλέτης, επισήμανε ότι το σχετικό Σχέδιο Νόμου αναμένεται να διαμορφωθεί στην τελική μορφή του τις επόμενες ημέρες. Στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης, το Σχέδιο Νόμου θα αποσταλεί στην ΟΚΕ για γνωμοδότηση και στη συνέχεια προς ψήφιση στη Βουλή.

 Σχετικές μας υπηρεσίες

                                                    Ζήτα Προσφορά Λογιστικής Υποστήριξης
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας  Εδω

Εδώ, Δίνουμε Λύση.

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com