Νέες αλλαγές στην οργανωτική δομή του φορολογικού μηχανισμού

espa epidotisi
Παράταση της προθεσμίας ως τις 20 Μαρτίου 2014 της κάλυψης προϋποθέσεων για τους επενδυτές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ειδική ρύθμιση για την Κεφαλονιά
February 7, 2014
λογιστές, αθηνών, φοτοτεχνικοί, επιδοτήσεις
ΓΣΕΒΕΕ – Επτά προτάσεις για τη φορολογία των M.M.E.
February 10, 2014

Νέες αλλαγές στην οργανωτική δομή του φορολογικού μηχανισμού

λογιστές, εσπα, επιδοτήσεις, αναπτυξιακός, νόμος

10/2/2014

Το ΣΔΟΕ θα ασχολείται μόνο με έλεγχο των φαινομένων διαφθοράς και όχι με φορολογικούς ελέγχους

Σημαντικές μεταβολές έρχονται μέσα στο 2014 στην οργανωτική δομή του φορολογικού μηχανισμού, πριν ακόμη οι υπηρεσίες αφομοιώσουν τις μεγάλες αλλαγές του 2013.

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης ενημέρωσε τους εκπρόσωπους των εφοριακών πως μέσα στο 2014 θα συσταθούν τρεις Διευθύνσεις Προσωπικού, μία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, μια του ΣΔΟΕ και μια των Κτηματικών Υπηρεσιών.

Το ΣΔΟΕ θα ασχολείται μόνο με έλεγχο των φαινομένων διαφθοράς π.χ. στο ΕΣΥ, στους Δήμους, κλπ και όχι με φορολογικούς ελέγχους, παρά μόνο παράπλευρα, για την απόδειξη και μόνο της διαφθοράς. Το Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο θα κλείσει και όσες υποθέσεις έχουν χρεωθεί και παραγράφονται, θα μεταφερθούν μαζί με τους εφοριακούς που τις χειρίζονται στην νέα τους υπηρεσία.

Από τις ΔΟΥ, όσες έχουν μείνει στην Αθηνά χωρίς Έλεγχο και Δικαστικό θα κλείσουν νωρίτερα, ενώ στην περιφέρεια και ειδικά στα νησιά θα παραμείνουν προς το παρόν ως έχουν.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας εδώ 

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.