Οικονομική ενίσχυση αφού υποβληθούν φορολογικές δηλώσεις

συνταξη
Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη χορήγηση σύνταξης γήρατος από το ΙΚΑ
January 31, 2014
λογιστικές υπηρεσίες
Μέχρι 7 Φεβρουαρίου οι 102 δόσεις για τα αυθαίρετα
January 31, 2014

Οικονομική ενίσχυση αφού υποβληθούν φορολογικές δηλώσεις

forologikes dilwseis logistika

31/1/2013

Τις φορολογικές δηλώσεις για το έτος 2013 δηλώνει ότι αναμένει η κυβέρνηση προκειμένου να αρχίσει να τίθεται σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα παροχής οικονομικής ενίσχυσης που είναι γνωστό ως «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».

Σχετικές μας υπηρεσίες: 

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting

Αυτό ανέφερε σήμερα, Πέμπτη, στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Βας. Κεγκέρογλου, υποστηρίζοντας πως «δεν μπορούμε να πάμε με τα εισοδήματα του 2011, τα οποία είναι τελείως διαφορετικά απ’ αυτά του 2012. Έτσι, η πρώτη αίτηση που θα κατατεθεί για οικονομική ενίσχυση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα είναι μετά τις 20 Μαρτίου, ημερομηνία μετά την οποία θα αρχίσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων», συμπλήρωσε, για να προσθέσει ότι έναρξη ισχύος του μέτρου θα θεωρείται η 1η Ιανουαρίου τρέχοντος έτους.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη, με αφορμή ερώτηση της οποίας έγιναν οι σχετικές δηλώσεις του κ. Κεγκέρογλου, επέκρινε την κυβέρνηση για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εφαρμογή ενός απολύτως αναγκαίου μέτρου και τόνισε ότι το κόμμα της ζητεί άμεση και καθολική, αντί της «πιλοτικής», εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Ο υφυπουργός Εργασίας είπε πως καθολική εφαρμογή θα ισχύσει από το 2015

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας εδώ 

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.