Επενδυτική πρωτοβουλία για ελληνικές επιχειρήσεις

Συνταξιοδοτικά
Εξασφάλιση των ορίων συνταξιοδότησης με προκαταβολή των εισφορών – Θα προκαταβάλλονται οι εισφορές έως τη θεμελίωση της σύνταξης
November 15, 2013
Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας – Πρόσληψη ανέργων σε Κοινωνικές Δομές & Λειτουργία Κοινωνικών Δομών που θα παρέχουν υπηρεσίες σε αστέγους και άτομα σε κατάσταση φτώχειας
November 15, 2013

Επενδυτική πρωτοβουλία για ελληνικές επιχειρήσεις

diaxeirisi etairia

15/11/2013

Την σύσταση επενδυτικού κεφαλαίου 100 εκατ. δολαρίων, με τη μορφή equity fund, που θα επενδύσει σε ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχει αναλάβει η «Ελληνική Πρωτοβουλία» (The Hellenic Initiative). Το κεφάλαιο που έχει ήδη συγκεντρωθεί από την «Ελληνική Πρωτοβουλία» έχει αγγίξει τα15 εκατ. δολάρια και εκτιμάται ότι το κεφάλαιο θα μπορέσει να ξεκινήσει τις επενδύσεις από το επόμενο έτος.

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Finance – solutions

Το Hellenic Investment Fund θα είναι αυτόνομο, κερδοσκοπικού χαρακτήρα και θα διαχειρίζεται από επαγγελματίες επενδυτές. Η Ελληνική Πρωτοβουλία δεν θα έχει καμία διαχειριστική ή επενδυτική δικαιοδοσία.

Το fund θα παρέχει κεφάλαια ανάπτυξης για τις μικρές και μεσαίου μεγέθους ελληνικές επιχειρήσεις εστιάζοντας, μεταξύ άλλων, στους τομείς των τροφίμων, της ενέργειας, του τουρισμού και της πληροφορικής, με βασική προϋπόθεση το επενδυτικό πλάνο των εταιριών να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, αλλά και ευκαιρίες αποδόσεων για τον επενδυτή.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία ιδρύθηκε το 2012 και πρόκειται για ένα διεθνές μη-κερδοσκοπικό, μη-κυβερνητικό ίδρυμα, με έδρα την Νέα Υόρκη που το όραμά του είναι, μέσω της γενναιοδωρίας της Ελλήνων της Διασποράς, αλλά και της Παγκόσμιας Φιλελληνικής κοινότητας, να αναπτύξει βιώσιμα προγράμματα, με μετρήσιμα αποτελέσματα, έχοντας ως στόχο τη γενικότερη ευημερία.

Eδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.