Γενική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σήμερα

λογιστικές υπηρεσίες
Ο φόρος ακινήτων θα εκπίπτει από τα έσοδα των επιχειρήσεων
November 6, 2013
diagwnismoi epidotisi espa
Ολοκλήρωση της αξιολόγησης για τη Δράση ICT for Growth του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκλιση” – Αποτελέσματα
November 6, 2013

Γενική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σήμερα

apergia

6/11/2013

Γενική 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει για σήμερα οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν δύο συλλαλητήριο, ένα στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως, και ένα στις 10:.30 στην Ομόνοια από το ΠΑΜΕ.

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Υπηρεσίες του Πολίτη

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ, ενώ οι δημόσιες υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές. Μεταξύ άλλων στην απεργία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι, οι δικαστικοί, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών & Αρχιεργατών ΟΛΠ.

Στάση εργασίας  από τις 12:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιήσουν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας. Στάση εργασίας και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τις 10:00 έως τις 15:00 ύστερα από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών. Από τη στάση εργασίας στα ΜΜΕ εξαιρούνται όσα μέσα θα καλύψουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.