Στο υπουργείο Ανάπτυξης οι προτάσεις για τις επαγγελματικές μισθώσεις

αγροτες, neoi, επιδοτήσεις, εσπα, υπουργείο, αγροτικής, ανάπτυξης
Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για άνεργους επιστήμονες με εξειδίκευση σε αντικείμενα συναφή με τον αγροτικό χώρο με τη συγχρηματοδότηση του ΕΣΠΑ
October 21, 2013
νέα εσπα epidotisi espa
1.143 προτάσεις υπεβλήθησαν για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα ΙΙ»
October 23, 2013

Στο υπουργείο Ανάπτυξης οι προτάσεις για τις επαγγελματικές μισθώσεις

23/10/2013

Παραδόθηκαν στο υπουργείο Ανάπτυξης οι προτάσεις για την αναμόρφωση και επικαιροποίηση του νομοθετικού πλαισίου των εμπορικών μισθώσεων από την ειδική επιτροπή που είχε συσταθεί.

Όπως αναφέρει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «η επιτροπή μελέτησε τις προτάσεις των μελών οι οποίες διαβιβάστηκαν από την υπηρεσία που έχει συγκεντρώσει τα ισχύοντα για τις εμπορικές μισθώσεις στα άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλα τα ανωτέρω στοιχεία λήφθηκαν υπόψη και αναμένεται η τελική απόφαση από την πολιτική ηγεσία».

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Νομικές Υπηρεσίες

Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, την οποία είχε καταθέσει μετά τα δημοσιεύματα περί επιμονής της τρόικας για τη βίαιη απελευθέρωση μισθώσεων στην αγορά.

Ο κ. Κακλαμάνης επικαλείτο δημοσιεύματα με τα οποία «οι τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες φέρονται να είναι οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες επαγγελματικών ακινήτων στην Ελλάδα καθώς το συντριπτικό ποσοστό αυτών, ειδικά των νεόδμητων, είναι υποθηκευμένο ή ήδη έχει έρθει στην κατοχή τραπεζών».

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.