Στουρνάρας – Τι είπε για αποδείξεις και Τεκμήρια

diagwnismoi epidotisi espa
Από 1.1.2014 η υποχρεωτική εφαρμογή από τα Υπουργεία του συστήματος ηλεκτρονικών διαγωνισμών. – Πιο ευέλικτη η πληρωμή έργων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
October 21, 2013
αγροτες, neoi, επιδοτήσεις, εσπα, υπουργείο, αγροτικής, ανάπτυξης
Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για άνεργους επιστήμονες με εξειδίκευση σε αντικείμενα συναφή με τον αγροτικό χώρο με τη συγχρηματοδότηση του ΕΣΠΑ
October 21, 2013

Στουρνάρας – Τι είπε για αποδείξεις και Τεκμήρια

αποδείξεις logistes

21/10/2013

Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα  “Ημερησία” Ο Υπ.Οικονομικών δήλωσε σχετικά με την κατάργηση των τεκμηρίων αλλά και των αποδείξεων:

Πότε θα καταργηθούν τα τεκμήρια διαβίωσης και θα εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο;

To 2014 σχεδιάζουμε να καταργήσουμε τα τεκμήρια διαβίωσης για τους μισθωτούς και συνταξιούχους εφόσον βεβαίως είμαστε έτοιμοι από πλευράς ηλεκτρονικού περιουσιολογίου.

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Banking solutions – Asset management

Τι θα γίνει με τις αποδείξεις;

Τελικά το μέτρο των αποδείξεων αποδείχθηκε πως δεν είναι εύκολο ζήτημα, από τη στιγμή που θέλουμε να βγάλουμε τις αποδείξεις εκτός φορολογικού συστήματος και να έχουν μόνο τον χαρακτήρα κινήτρων. Με την κατάργηση των αποδείξεων απελευθερώνονται πολλές εργατοώρες από το φορολογικό σύστημα. Προσπαθούμε να βρούμε τα κατάλληλα κίνητρα, αλλά θέλουμε παράλληλα να είμαστε και συνεπείς με τους δημοσιονομικούς μας στόχους. Δεν θέλουμε αυτά τα κίνητρα να δημιουργήσουν περαιτέρω δημοσιονομικό κενό. Σε κάθε περίπτωση, επιδιώκουμε γενικότερα κίνητρα που να ενισχύουν το ηλεκτρονικό χρήμα. Θα δώσουμε έμφαση σε πληρωμές που γίνονται με κάρτες. Θέλουμε οι περισσότερες συναλλαγές να γίνονται ηλεκτρονικά, ειδικά εκείνες που αφορούν σε επαγγέλματα που εντοπίζεται φοροδιαφυγή. Θα δώσουμε έμφαση σε πληρωμές που γίνονται με κάρτες και πρέπει να επιλέξουμε τα επαγγέλματα. Θα τα δούμε όλα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.