Αποσύρθηκε η τροπολογία για τα φωτοβολταϊκά

Νομική προστασία, υπερχρεμένα νοικυριά,
Προθεσμία υποβολής αιτημάτων θεραπείας δυνάμει του άρθρου 23 παρ. 3 του Ν.4146/2013
October 17, 2013
forologikes dilwseis logistika
Έναρξη λειτουργίας υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 για διορθώσεις (Φ.Α.Π.) ετών 2011, 2012, 2013
October 18, 2013

Αποσύρθηκε η τροπολογία για τα φωτοβολταϊκά

φωτοβολταικα epidotisi espa

18/10/2013

Στην ομιλία του στη βουλή, ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης τόνισε ότι θα συζητηθεί σε μετέπειτα φάση το πώς θα μπορούσαν να στηριχθούν τα δυο εργοστάσια φωτοβολταϊκών.

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Δίκαιο Περιβάλλοντος – LLM Environmental law master
Αναλυτικά η Ομιλία του

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ (Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής): Μία μικρή παρέμβαση θέλω να κάνω. Αφορά στην τροπολογία που κατέθεσαν αρκετοί συνάδελφοι για τα εργοστάσια παραγωγής φωτοβολταϊκών πάνελ και συγκεκριμένες επενδύσεις που είχαν ενταχθεί στο fast track.
Πρέπει να πω ότι με πολύ προσοχή παρακολουθήσαμε την προσπάθεια και των συναδέλφων με την κατάθεση της συγκεκριμένης τροπολογίας, προκειμένου να υπάρξει συγκεκριμένη στόχευση για την παραγωγή από τα ελληνικά εργοστάσια φωτοβολταϊκών πάνελς. Και προφανές είναι ότι είναι κατανοητή η αγωνία έναντι των πιθανών προβλημάτων ανεργίας που θα δημιουργηθούν σε περιπτώσεις μη ευνοϊκών εξελίξεων. Το κατανοούμε αυτό απολύτως.
Θέλω, όμως, να καλέσω τους συναδέλφους που υπέγραψαν και κατέθεσαν την τροπολογία, να την αποσύρουν και στη συνέχεια -σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο έχει και την εποπτεία ευρύτερα του χώρου της παραγωγής και της βιομηχανίας, χωρίς όμως να δεσμεύεται για την τελική απόφαση- σε ένα λογικό χρονικό διάστημα, αφού εξετάσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις, να ενημερώσουμε το Σώμα το ταχύτερο δυνατό. Θέλω, λοιπόν, να παρακαλέσω τους συναδέλφους να την αποσύρουν.
Ευχαριστώ πολύ.

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.