Σχετικά με τα συστήματα εισροών – εκροών

υπεκα
Μονάδα παροχής πληροφοριών στο ΥΠΕΚΑ για θέματα επιχειρηματικότητας
August 29, 2013
dilwsh 2013
«Τέλος» στους συμβιβασμούς και στη μείωση των προστίμων για όσους «ξεχνούν» να υποβάλουν δηλώσεις και να πληρώσουν τους φόρους τους, αλλά και άμεση δήμευση της περιουσίας των φοροφυγάδων που θα παίρνουν το δρόμο της φυλακής χωρίς αναστολή προβλέπουν …
August 30, 2013

Σχετικά με τα συστήματα εισροών – εκροών

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά Νόμος Κατσέλη 3869

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι:

– την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει διαδικτυακή εφαρμογή στη Γ.Γ.Π.Σ. στην οποία οι υπόχρεοι εγκατάστασης συστήματος εισροών – εκροών (Βενζινοπώλες ) θα επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του μητρώου εγκατάστασης και θα καταχωρίσουν τα στοιχεία των δεξαμενών και αντλιών καυσίμων της εγκατάστασης.

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Υπηρεσίες του Πολίτη

– Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές διαλειτουργικότητας και πλέον θα γίνεται καταγραφή των κινήσεων εισροών – εκροών στη Γ.Γ.Π.Σ.

– Μετά τη συλλογή των αρχικών στοιχείων θα ξεκινήσουν και οι έλεγχοι συμμόρφωσης από τις ελεγκτικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών.

Ακόμη ενημερώνουμε πως η απαραίτητη Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα συστήματα εισροών εκροών στις φορολογικές αποθήκες – συστήματα που λόγω όγκου των αποθηκών αυτών, έχουν μεγαλύτερη τεχνική πολυπλοκότητα – είναι στα τελικά στάδια διαβούλευσης και θα έχει υπογραφεί πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου

Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

Comments are closed.