Απευθείας προώθηση των προϊόντων των παραγωγών μέσα από τη δικτυακή πύλη http://www.okaa.gr/.

sdoe
‘Ερευνα για παράνομες επιδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα του Υπ. Ανάπτυξης
August 27, 2013
etairia
Λουκέτα σε επιχειρήσεις φωτοβολταϊκών θα φέρουν τα νέα μέτρα
August 27, 2013

Απευθείας προώθηση των προϊόντων των παραγωγών μέσα από τη δικτυακή πύλη http://www.okaa.gr/.

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά Νόμος Κατσέλη 3869

Συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά με τον πρόεδρο του ΟΚΑΑ κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη για την απευθείας προώθηση των προϊόντων των παραγωγών.

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Υπηρεσίες του Πολίτη

Όπως αποφασίστηκε σε σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Ανάπτυξης Αθ. Σκορδά με τον πρόεδρο του ΟΚΑΑ Παν. Σταμπουλίδη, τίθεται σε εφαρμογή μέσα από τη δικτυακή πύλη του Οργανισμού (www.okaa.gr), η δυνατότητα στους παραγωγούς να προωθούν τα προϊόντα που παράγουν απευθείας σε υποψήφιους εμπόρους της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς, αλλά και σε ομάδες καταναλωτών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  αποστέλλουν την ανακοίνωση τους, στο e-mail: [email protected] και αυτομάτως θα δημοσιεύεται στην ως άνω σελίδα και στην ενότητα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η επιλογή στους Έλληνες παραγωγούς να διεισδύουν σε νέες αγορές, μειώνοντας παράλληλα το  κόστος τοποθέτησης των προϊόντων τους. Επισημαίνεται, ότι η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία προς τους παραγωγούς διατίθεται δωρεάν. Σημειώνεται δε, ότι τη σελίδα  του ΟΚΑΑ (okaa.gr) επισκέπτονται κάθε μήνα περισσότεροι από 8.000 χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται σε τιμές χονδρικής, οπωροκηπευτικά από την Κεντρική Αγορά Αθηνών καθώς και όλα τα είδη τροφίμων από την Αγορά του Καταναλωτή που λειτουργεί στον ίδιο χώρο. Με αυτό τον τρόπο προωθείται μια σειρά μέτρων με σκοπό να επιτευχθούν χαμηλότερες τιμές στην αγορά προς όφελος των καταναλωτών.

 Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.