ΙΝΚΑ:Να προστατευθεί από πλειστηριασμούς η πρώτη κατοικία

ksenoi ependites
Βρούτσης :Θέμα περαιτέρω μείωσης του κατώτατου μισθού δεν υπάρχει
August 7, 2013
Ιδιωτικές Κλινικές, Νοσοκομειακές Δραστηριότητες
Ιδιωτικές Κλινικές, Νοσοκομειακές Δραστηριότητες – ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ
August 7, 2013

ΙΝΚΑ:Να προστατευθεί από πλειστηριασμούς η πρώτη κατοικία

plistiriasmos, υπερχρεωμένα, νοικοκυριά,

Tην πλήρη αντίθεσή της εξέφρασε η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος- ΙΝΚΑ, με επιστολή της προς τη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, «σε κάθε συζήτηση ή σχεδιασμό από την κυβέρνηση για έναρξη πλειστηριασμών από 01/01/2014 κατά της πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών».

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Ρύθμιση Οφειλών

Το ΙΝΚΑ καλεί τα μέλη της Επιτροπής και τους υπόλοιπους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, να καταψηφίσουν κάθε πρόταση η διάταξη νόμου που θα επιτρέπει την έναρξη πλειστηριασμών κατά της πρώτης κατοικίας, η οποία συχνά, είναι και η μοναδική κατοικία των οφειλετών. Επίσης, υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Ανάπτυξης που σχεδιάζει μια τέτοια ρύθμιση δεν έχει υπολογίσει τις κοινωνικές συνέπειες της έναρξης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και την κοινωνική έκρηξη που μπορεί να προκληθεί από τα αποτελέσματα μιας τέτοιας νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Τέλος, το ΙΝΚΑ ζητά από το υπουργείο να προχωρήσει σε μελέτη ώστε να υπολογιστεί ο αριθμός των πολιτών οι οποίοι θα μείνουν άστεγοι και σε γενικότερη μελέτη των συνεπειών των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για την κοινωνική συνοχή και για την κοινωνική γαλήνη.

Εδώ , Δίνουμε Λύση

Comments are closed.