Με φορολογική ενημερότητα η ρύθμιση των δανείων στις τράπεζες

υπερχρεωμένα νοικοκυριά
Ποιοί (και πόσο) θα πληρώσουν το φόρο πολυτελούς διαβίωσης
July 12, 2013
αγροτες, νεοι, επιδοτήσεις, αγροτική, ανάπτυξη
Πρόγραμμα 100 εκατ. ευρώ για νέους αγρότες
July 15, 2013

Με φορολογική ενημερότητα η ρύθμιση των δανείων στις τράπεζες

λογιστές trapezika

“Μπλόκο” της εφορίας στις ρυθμίσεις τραπεζικών δανείων. Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπ. Ανάπτυξης οι δανειολήπτες που θέλουν να υπαχθούν στη ρύθμιση των τραπεζικών δανείων θα πρέπει να έχουν προηγουμένως ρυθμίσει τα χρέη τους προς την εφορία, αφού πλέον για να ρυθμιστεί ένα δάνειο θα απαιτείται η προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας.

Σχετικές μας υπηρεσίες:

Banking solutions – Asset management

Η εγκύκλιος θα αποσταλεί την Δευτέρα στις τράπεζες ώστε να τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο που θα ανακουφίσει όσους έχουν δάνεια έως 150 χιλιάδες ευρώ και το σύνολο της ακίνητης περιουσίας τους δεν ξεπερνάει τις 250 χιλιάδες ή τις 300 χιλιάδες για τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Επίσης το σύνολο των καταθέσεων και των κινητών αξιών δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 10 χιλιάδες ευρώ, τις 15 χιλιάδες για τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Η ακίνητη περιουσία του δανειολήπτη θα πιστοποιείται με την προσκόμιση του εντύπου Ε9 αλλά και των τίτλων ιδιοκτησίας των ακινήτων που έχει στην κατοχή του.

Το ύψος της κινητής περιουσίας θα πιστοποιείται με μια απλή υπεύθυνη δήλωση του οφειλέτη χωρίς να απαιτείται η προσκόμιση κάποιας βεβαίωσης από τράπεζα ή άλλο φορέα.

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.