Αναστέλλεται η πληρωμή του ανταποδοτικού τέλους που πληρώναμε για την ΕΡΤ

epixeirish nea
Επιχειρηματικότητα για όλους με το πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες
June 20, 2013
τράπεζες daneia rithmisi ofeilwn
Διευκρινίσεις Ι.Κ.Α. για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης ρύθμισης οφειλών
June 21, 2013

Αναστέλλεται η πληρωμή του ανταποδοτικού τέλους που πληρώναμε για την ΕΡΤ

αποδείξεις logistes

 

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ τροποποιείται η απόφαση κατάργησης της ΕΡΤ , και  αναστέλλεται η πληρωμή του ανταποδοτικού τέλους μέχρι να λειτουργήσει ο νέος φορέας παροχής της δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας.
Η διατύπωση της διάταξης που τροποποιήθηκε άφηνε να εννοηθεί ότι μετά την κατάργηση δεν πραγματοποιείται η είσπραξη και όχι η χρέωση του ανταποδοτικού τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Σχετική μας υπηρεσία:

Υπηρεσίες του Πολίτη

Η διάταξη που καταργείται
Η είσπραξη του ανταποδοτικού τέλους (εισφορά) υπέρ της ΕΡΤ− Α.Ε., που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, βάσει του ν. 1730/1987, αναστέλλεται από τη δημοσίευση της παρούσας αποφάσεως και έως τη σύσταση νέου φορέα παροχής της δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας.

Η νέα διάταξη
Η χρέωση του ανταποδοτικού τέλους (εισφορά) υπέρ της ΕΡΤ Α.Ε., που γίνεται μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. βάσει του ν. 1730/1987, αναστέλλεται από 11.6.2013 και έως τη σύσταση νέου φορέα παροχής της δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας.»

Σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε ότι μετά την απόφαση για την κατάργηση της ΕΡΤ ή συγκεκριμένη απόφαση έχει τροποποιηθεί ήδη 3 φορές μέσα σε 8 ημέρες, με την τελευταία να δημοσιεύεται σήμερα εσπευσμένα την ώρα που οι αρχηγοί των τριών κομάτων δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία για το θέμα.

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.